EkonomiGenelTürkiye

İl Emniyet Müdürlüğü İŞKUR İş İlanıyla Sürekli İşçi Alımı

Sürekli İşçi Alımı İş İlanları – İŞKUR Aracılığıyla

Sürekli İşçi Alımı İlanı Detayları

İl Emniyet Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere 2 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bu alımların İŞKUR aracılığıyla yapılacağı belirtildi. Alımlar için adayların en az lise veya buna denk okullardan mezun olması gerekmekte olup ayrıca en az bir yıl mesleki tecrübe sahibi olmaları istenmektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, bu sürecin detaylarını sizin için derledik.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Koşulları

Kurum tarafından yayımlanan güncel başvuru kılavuzuna göre, adayların aktif olarak bilgisayar kullanabiliyor olmaları ve bilgisayar sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

İşe alınacak personellerin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve alım ilanının yayınlanma tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmaları, 36 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir. Alınacak personeller, kasiyer olarak istihdam edileceğinden dolayı mesleğin gerektirdiği niteliklere sahip olmaları da önemlidir.

Adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları ve kurum tarafından gerçekleştirilecek arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlar alınması gerekmektedir.

Daimi İşçi Alımı İşe Alım Süreci

Bu ilanda KPSS şartı aranmadığından, işe alınacak personeller İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan kura işlemi sonucuna göre belirlenecektir. Başvuruların tamamlanmasının ardından, 14 Kasım 2023 tarihinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kantin İşletmesi Muhasebe Bürosunda saat 10:00-11:00 arasında kura çekimi yapılacaktır.

İŞKUR İş İlanları Başvuru Şekli ve Süreci

Bu ilan için başvurular 26 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 30 Ekim 2023 olarak açıklanmıştır. Başvurular, İŞKUR e-şube, ALO-170 hattı veya hizmet noktalarından şahsen yapılabilecektir. İlan numarası: 00007887027.

İl Emniyet Müdürlüğü İŞKUR İş İlanıyla Sürekli İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.