EkonomiGenelTürkiye

Renault’dan uygun fiyat! Sıfır otomobil 560.000 TL peşin fiyatla!

UCUZ SIFIR KİLOMETRE RENAULT TALIANT FİYATLARI VE KAMPANYA

Ekim ayı, sıfır kilometre otomobil satın alma fırsatı için ideal bir dönem oldu. Otomobil firmaları fiyatları artırmayarak müşterilere cazip teklifler sunarak dikkat çekti. Bu fırsatlar sayesinde, müşteriler uygun koşullarda yeni bir araç sahibi olma imkanına kavuştu. Bu noktada, Renault’un sunduğu teklif oldukça öne çıkıyor.

RENAULT TALIANT İLE UCUZ SIFIR KİLOMETRE FIRSATI!

Renault, yeni kampanyasıyla araç satın almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. Markanın en uygun fiyatlı modeli olan Renault Taliant, kampanyalı bir fiyatla satışa sunuluyor. Araç almak isteyenlere Renault, özel bir fiyat sunuyor. Bu özel fiyatın 813.000 TL olduğu belirtiliyor.

Renault Taliant satın almak isteyenler, en düşük donanım için 813.000 TL ödeme yapmak durumundadır. Ancak müşterilere ek bir fırsat da sunuluyor. Bankaların taşıt kredisi imkanlarını kapattığı bir dönemde, Renault, kendi finansman seçeneklerini müşterilere sunmaya karar verdi.

SIFIR KİLOMETRE RENAULT TALIANT İÇİN ÖZEL KREDİ FIRSATI

Renault Taliant satın almak isteyen ancak bütçesi yeterli olmayan müşterilere Renault Finans tarafından kredi desteği sağlanmaktadır. Müşterilere 250.000 TL’ye kadar olan kredi imkanı sunulmaktadır. Bu kredi desteğinden yararlanan müşteriler, aracın tamamı için 813.000 TL’lik peşin ödeme yapmak zorunda kalmazlar.

Renault Finans tarafından sağlanan kredi desteği sayesinde müşteriler, Renault Taliant’ın 813.000 TL olan fiyatının 250.000 TL’lik kısmını krediden karşılayabilmektedir. Böylece müşteriler, 563.000 TL peşinat ödeyerek sıfır kilometre Renault Taliant sahibi olabilmektedir. Kredi kullanılan kısım ise aylık taksitler şeklinde ödenmektedir. Sadece 563.000 TL’ye sahip olanlar bu fırsatı değerlendirerek hemen yeni bir Renault Taliant alabilmektedir. Bu fırsatın Ekim ayının sonuna kadar geçerli olduğu belirtilmektedir.

Renault'dan uygun fiyat! Sıfır otomobil 560.000 TL peşin fiyatla!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.