EkonomiGenelTürkiye

“4A, 4B, 4C Emeklileri! Başvurunuzu yapın, Kasım’da ek 9 bin TL ödemenizi alın!”

4A 4B 4C emeklilerine 72 saat uyarısı! Başvuru yapanlara Kasım’da ikramiyeye ek 9 bin TL ödeme yapılacak – Milyonlarca emekli geçim derdi yaşarken gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan açıklamalara çevrilmişti.

Emeklilere Kasım Ayında 9 Bin TL EK Ödeme Yapılacak

Temmuz ayında yapılan zamma rağmen kök maaş zammı hesabı nedeniyle en düşük emekli aylığı 7 bin 500 TL sınırında kalan milyonlarca emekli Ekim ayında ek zam müjdesi bekliyordu. Meclisin açılması ile emekliler ek zam beklerken yapılan açıklama ile sadece emeklilere 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi sözü verilmiş, bu ikramiye de sadece çalışmayan emeklilere verilmiş, çalışan emekliler bu ikramiyeden yararlanamamıştı.

Emekli Maaşı Promosyonu İçin Son Dakika Duyurusu

Emekliler Kasım ayında emekli maaşı ve emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi alırken bu tutara ek olarak emekli maaşı promosyonu için ek ödeme almak isteyenlere son dakika hatırlatması yapıldı. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli” denilerek tüm emeklilere promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

Yapı Kredi Bankası Emekli Maaşı Promosyonu Başvuru Şartları

1 Eylül 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 9.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL’ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 500 TL ek nakit ödül ödenir.

Bu şartları taşıyan emekliler 3 gün içinde başvuru yapmaları durumunda Kasım ayında maaş ödemesi ve ikramiye ödemesine ek olarak 9 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden de yararlanabilecekler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.