EkonomiGenelTürkiye

Akbank: Emekliye Yüksek Promosyon Ödemesi! 22.000 TL Hesaba İletilecek.

Emekli Promosyon Ödemeleri: Ekim Ayı Kampanyaları ve Güncel Tutarlar!

Akbank Ekim Ayında Emekli Promosyonları Artırıyor!

Akbank, emekli vatandaşlara Ekim ayında bankalardan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Promosyon ödeme miktarlarını yükselten banka, yeni müşterilere ve taahhüdü dolan müşterilere sunulan avantajlarla birlikte tutarları değiştirdi. Peki, Akbank emekli promosyon miktarları ne kadar oldu?

Maaşa Göre Güncellenen Promosyon Tutarları

Akbank, emekli vatandaşlara yüksek miktarlarda promosyon ödemesi yapmaktadır ve bu ödemeler maaş aralıklarına göre farklılık göstermektedir. Örneğin, maaşı 3500 TL’ye kadar olan emeklilere 6.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır. 3.500 TL ile 7500 TL arasında olanlar ise 7.000 TL promosyon alabilirken, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 9.000 TL promosyon verilmektedir. Maaşı 10.000 TL’nin üzerinde olan emeklilere ise 10.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır. Ayrıca, Axess ya da Wing kart kullanıcılarına her fatura için 400 TL ödeme yapılacak. Bu ödeme, otomatik ödeme talimatı verilmesi şartıyla geçerlidir. Maksimum olarak 5 otomatik fatura talimatı verilebilir ve toplamda 2.000 TL ödeme alınabilir. Bu sayede, 10.000 TL’nin üzerinde emekli maaşı alan bir emekli 10.000 TL promosyon ve 2.000 TL ödül ile toplamda 12.000 TL alabilir.

Bu promosyon kampanyalarıyla beraber emekli vatandaşlar Ekim ayında avantajlı bir şekilde ek ödeme alabilecekler. Promosyonlar, emeklilere maddi imkanlar sağlamak için düzenlenen önemli bir destek mekanizmasıdır. Emekli vatandaşlar, bankaların sunduğu bu promosyon imkanlarından faydalanarak ek ödemelerle yaşamlarını daha konforlu hale getirebilirler.

Emekli vatandaşlar, promosyon ödemeleri hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için Akbank şubelerini ziyaret edebilirler. Ekim ayı promosyon kampanyalarıyla, emekli vatandaşlar maddi anlamda rahatlamak ve hayatlarına yeni bir soluk getirmek için iyi bir fırsata sahiptirler.

Akbank: Emekliye Yüksek Promosyon Ödemesi! 22.000 TL Hesaba İletilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.