EkonomiGenelTürkiye

Erdoğan’dan 84 Ay Vadeli 100. Yıl Kredisi: %0.63 Faiz, 1.5 Milyon TL Limit

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 84 Ay Vadeli 100. Yıl Kredisi Müjdesi ile Aracını Almaya Hazır Olun!

Yüksek Kredi Faizleri Vatandaşları Zora Soktu

Kredi faiz oranlarındaki artış, vatandaşların ev sahibi olma veya araba satın alma gibi hayallerini gerçekleştirmelerini imkansız hale getiriyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Talimatıyla Yeni Bir Destek Kredisi Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine kamu bankaları harekete geçti ve Halkbank tarafından yeni bir destek kredisi müjdesi verildi. Halkbank, sıfır araç almak isteyenlere 84 ay vadeli destek kredisi imkanı sunacak.

Halkbank 84 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Destek Paketi Başvuru Şartları

Halkbank tarafından sunulan destek kredisinden yararlanmak için belirli başvuru şartlarına uymanız gerekmektedir. Sıfır araç kredisi çekmek isteyenler için bu şartlar şunlardır:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
– Ticari faaliyetlerde bulunmak,
– Halkbank şubelerine başvuru yapmak.

Cumhuriyetin 100. Yılında Esnaf ve Sanatkarlara Özel Kredi Fırsatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada üretimi desteklemek ve esnafımıza yönelik desteği sürdürmek amacıyla Cumhuriyetin 100. yılında toplamda 100 milyar liralık bir kredi kullandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda esnaf ve sanatkarların yararlanabileceği krediler, 60 ay vadeli ve %7,5 faiz oranıyla sunulacak. Ayrıca, şahıs üst limitleri 500 bin liraya, İş Yeri Edindirme ve Taşıt Kredi limiti ise 1,5 milyon liraya yükseltilecektir.

Halkbank Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Destek paketinden faydalanmak isteyenler, Halkbank şubelerine başvuruda bulunabilirler. Ancak bu destek paketinden sadece ticari faaliyetlerde kullanılmak üzere sıfır araç almak isteyen esnaflar yararlanabilirler. Başvuru işlemleri Halkbank şubeleri üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 84 ay vadeli 100. yıl kredisi müjdesiyle aracınızı almak çok daha kolay! Hemen Halkbank şubelerine başvurarak bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Erdoğan'dan 84 Ay Vadeli 100. Yıl Kredisi: %0.63 Faiz, 1.5 Milyon TL Limit

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.