EkonomiGenelTürkiye

Fiat Egea Sedan Fiyatlarına Yeni İndirim Geldi! Fırsat Kaçmaz…

***Fiat Egea Sedan Fırsatları: 12 Ay Vadeli 0 Faizli Kredi ve Takas İndirimi***

## Fiat Egea Sedan Fiyatlarına Dev İndirim Sürprizi

Türkiye’nin popüler otomobil markası Fiat, Egea Sedan modellerine dev bir kampanya ile geliyor. Ekim ayı fiyatlarında güncellemeler yapan marka, 752.900 TL’den başlayan fiyatlarla satış yapmaktadır. En düşük fiyatlı Egea Sedan modeli olan 1.4 Fire 95 HP easy manuel benzinli, 752.900 TL’den satışa sunulmuştur. Otomobil markasının en pahalı aracı ise 1 milyon 170.900 TL’den satışa çıkan 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Easy otomatik elektrikli benzinli seçeneğidir. Fiat Egea Sedan fiyatlarındaki indirimlere ek olarak, 20.000 TL’ye kadar takas indiriminden de faydalanabilirsiniz. Ayrıca, marka 12 ay vadeli 0 faiz kampanyasıyla da müşterilerine kredi desteği sunmaktadır.

## Fiat Egea Sedan İçin 12 Ay Vadeli 0 Faizli Kredi Kampanyası

Fiat Egea Sedan modelini almayı düşünenlere müjdeli bir fırsat sunulmaktadır. Fiat markası, kredi kullanacak olanlara 12 ay vadeli 0 faiz kampanyasıyla araç satışı gerçekleştirmektedir. Bu kampanya sayesinde uygun şartlarda ve avantajlı bir şekilde yeni bir otomobile sahip olabilirsiniz. Bununla birlikte marka, takas işlemleri için de 20.000 TL indirim sunmaktadır. Bu fırsatları değerlendirerek, hem uygun fiyatlı bir otomobile sahip olabilir hem de eski aracınızı avantajlı bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Fiat Egea Sedan’ın 12 ay vadeli 0 faiz kampanyasıyla satışa sunulan bu araçları kaçırmayın! Kendinize ve bütçenize uygun bir otomobile sahip olmanın tam zamanı!

Fiat Egea Sedan Fiyatlarına Yeni İndirim Geldi! Fırsat Kaçmaz...

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.