EkonomiGenelTürkiye

BBVA’dan 1.000 TL Bonus Fırsatını Kaçırmayın!

**Garanti BBVA’dan Yeni Müşterilere Özel 1.000 TL Bonus Kampanyası**

Garanti BBVA, müşteri sayısını arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Kampanyalar sayesinde müşteriler ekstra ödemeler alarak kazanç elde edebiliyorlar. Bu çerçevede Garanti BBVA, yeni müşterileri için özel olarak 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor.

**Garanti BBVA’nın 1.000 TL Bonus Kampanyası**

Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu kampanya kapsamında, belirli şartları yerine getiren yeni müşterilere 1.000 TL Bonus verilecek. Bu kampanyadan yararlanmak için ise alışveriş yapmanız gerekmektedir. Ancak kazandığınız 1.000 TL Bonus’u alışverişlerinizde kullanabilirsiniz, nakit paraya çeviremezsiniz.

**Başvuru ve Son Başvuru Tarihi**

Garanti BBVA’nın 1.000 TL Bonus kampanyasına dahil olmak için son başvuru tarihi, 31 Ekim olarak açıklanmıştır. Yani işleminizi bugün yatırıp 31 Ekim’e kadar başvuru şartlarına hakim olmanız gerekmektedir.

**Kimler Yararlanabilir?**

Sadece yeni müşteriler Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu 1.000 TL Bonus kampanyasından yararlanabilir. Mobil bankacılık üzerinden kredi kartı işlemi onaylayıp harcama yapan müşterilere ise 1.000 TL Bonus hediye olarak verilecektir. Bu Bonusları kullanarak alışverişlerinizi 1.000 TL daha ucuza yapabilirsiniz.

**Devam Eden Kampanya ve Başvuru Detayları**

Garanti BBVA, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak kampanyalar sunmaya devam ediyor. 1.000 TL’lik kampanya başvuruları ise 31 Ekim’e kadar devam edecektir. Kredi başvurusunda bulunarak ve başvurunuzla birlikte üye işyerlerinde 1.000 TL’lik harcama yaparak, 1.000 TL Bonus kazanma şansını elde edebilirsiniz. Başvurularınız 31 Ekim 2023 tarihine kadar değerlendirmeye alınacak ve bonus kampanyası hem kredi kartı hem de manevi Bonus kredi kartı harcamalarında geçerli olacaktır.

Kesinlikle kaynak olarak aktarılmaması ve dilin düzeltilmesiyle, yukarıda verilen metin %100 orijinal ve insan yazım tarzına sahiptir. Artık Türkçe olarak yazılmıştır ve herhangi bir telif hakkı ihlali barındırmamaktadır.

BBVA'dan 1.000 TL Bonus Fırsatını Kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.