EkonomiGenelTürkiye

Renault Taliant, Clio ve Megane Modelleri İçin Müthiş Fiyat Avantajı! Şimdi 498.900 TL’den Başlayan Özel Fiyatlarla!

ÖTV Muafiyeti ile Sıfır Kilometre Otomobil Alımı

Otomobil Firmalarından ÖTV Muafiyeti Fırsatı

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için çok özel bir dönem yaşanıyor. Otomobil sektörü araç satışlarını artırabilmek için satış politikalarında köklü değişiklikler yaptılar. Düşen satış rakamlarını toparlayabilmek isteyen firmalar Ekim ayında araç fiyatlarına zam yapmadılar. Bunun yanında özel kampanyalar ile müşterilere çok özel imkanlar sunuluyor.

Müşterilere ÖTV Muafiyeti Fırsatı

Otomobil firmaları sıfır kilometre otomobil alımlarında müşterilerine fırsat duyuruları yaptılar. Bu fırsatlardan birisi de ÖTV muafiyeti ile satılan araçlar oluyor. Bu araçları satın alabilmek için yüzde 90 ve üzerinde engelli olmak gerekiyor. Bu durumda olan vatandaşlar sıfır kilometre otomobil alırken ÖTV ödemesi yapmıyorlar.

Bayilerin ÖTV Muafiyetsiz Otomobil Satışlarına İlgisi

ÖTV’siz otomobil satışlarına bayiler çok sıcak bakmıyorlardı. Son 2 yıldır bu kapsamda otomobil satın almak isteyenler bayilere gittiklerinde araç olmadığı yanıtını alıyordular. Bazı bayiler ise bu müşterilerden fark ödemesi talep ediyorlardı. Ancak otomobil satışları düşünce bu alanda da özel kampanyalar geldi ve satışlar hızlandı.

Renault’tan ÖTV Muafiyetli Sıfır Otomobiller

Renault 3 sıfır kilometre otomobil modeli için ÖTV muafiyetli özel kampanyalı fiyat açıkladı. Buna göre Renault’un en ucuz modeli olan Renault Taliant’ın otomatik vitesli versiyonu 498.900 TL’ye satılıyor. Renault Clio’nun otomatik vitesli versiyonu için de ÖTV muafiyetli fiyat 500.500 TL olarak açıklandı. Renault’un en klasik modellerinden olan Renault Megane Sedan da ÖTV muafiyeti ile beraber 561.500 TL’ye satılıyor.

Renault tarafından açıklanan bu fiyatlar Salı gününe kadar geçerli olmaya devam edecek. Firma Salı günü ise Kasım ayı fiyat listesini açıklayacak. Yeni fiyat listesinde ÖTV muafiyetli otomobillerin kaç TL olacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Renault Taliant, Clio ve Megane Modelleri İçin Müthiş Fiyat Avantajı! Şimdi 498.900 TL'den Başlayan Özel Fiyatlarla!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.