EkonomiGenelTürkiye

“900 TL Para İadesi: Tüm Elektrik Faturası Ödeyenler Katılabilir!”

Elektrik faturası ödeyen herkesi ilgilendiriyor! 900 TL para iadesi yapılacak

Elektrik faturası ödeyen herkes için müjdeli bir haber var! Son dönemde yükselen enflasyon oranları nedeniyle vatandaşlar ay sonunu getirmekte zorlanırken faturalarda yaşanan yükselişten nasibini almıştı.

ELEKTRİK FATURASI ÖDEYENLER DİKKAT! 900 TL PARA İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Akbank, elektrik faturası ödeyen kişilere yönelik bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında Akbanklı olan ve “1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını ilk kez indirenler, Enerjisa elektrik faturası ödeme talimatı verdiği takdirde 900 TL’ye varan nakit para iadesi kazanabilecek.

Kampanya Koşulları

  • Kampanya 2-31 Ekim tarihleri arasında geçerlidir.
  • Akbank Mobil uygulamasını indiren ve “Akbanklı olmak istiyorum” butonuna tıklayan yeni Akbank müşterileri kampanyadan yararlanabilir.
  • Aynı süre içerisinde vadesiz hesaplarından veya kredi kartlarından Enerjisa elektrik fatura otomatik ödeme talimatı veren kişiler, otomatik ödenen fatura tutarının yarısı kadar aylık maksimum 300 TL’ye, yıl sonuna kadar toplamda 900 TL’ye varan nakit ödül kazanabilir.
  • Kazanılan nakit ödül, otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 5 iş gününde müşterinin vadesiz TL hesabına yatırılacaktır.

Bu kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1024ENERJISA” davet kodunu kullanarak ilk kez Akbank müşterisi olanlar için geçerlidir. Elektrik faturası talimatı otomatik olarak ödendiğinde, ödeme yapılan ayı takip eden ayın ilk 5 iş gününde müşterinin vadesiz TL hesabına nakit olarak ödeme gerçekleştirilecektir.

Akbank tarafından düzenlenen bu kampanyadan yararlanan kişiler, 900 TL’ye varan para iadesi kazanma şansına sahiptir. Bu fırsatı kaçırmamak için kampanya koşullarını yerine getirerek Akbank Mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.