EkonomiGenelTürkiye

Araç Sahiplerine Müjde! TÜVTÜRK, Muayene Sistemini Tamamen Değiştirdi!

Araç Sahipleri için OH Çekme Süreci Yeniden Düzenlendi – TÜVTÜRK’ten Yeni Duyuru!

TÜVTÜRK, milyonlarca araç sahibine son dakika bir duyuru yaparak, araç muayene sisteminde önemli değişikliklerin yapıldığını duyurdu. Araç sahiplerinin en büyük şikayetlerinden biri olan uzun bekleme süresini ortadan kaldırmak amacıyla TÜVTÜRK yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Artık Araç Sahipleri Uzun Sıralarda Beklemek Zorunda Kalmayacak

Yapılan yeni kararla birlikte araç sahipleri uzun kuyruklarda beklemekten kurtuluyor. Artık mobil muayene istasyonları devreye alınarak sürücüler daha etkin ve kolay bir hizmet alabilecekler. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi araç sayısının fazla olduğu illerde araç muayenesi için randevu almasalar bile yaşanan aksaklıklar nedeniyle uzun süre beklemek durumunda kalan sürücüler için bu yeni uygulama büyük bir kolaylık sağlıyor.

TÜVTÜRK Mobil Muayene İstasyonları Devrede!

Yeni uygulama ile birlikte, hem bireysel hem de ticari araç sahipleri, mobil muayene istasyonlarına başvurarak bekleme sürelerini kısaltabilecekler. TÜVTÜRK’ün mobil muayene istasyonları sayesinde araç sahipleri, daha hızlı ve pratik bir şekilde araç muayenesi yaptırabilecekler.

TÜVTÜRK Gezici Araç Muayene İstasyonları Listesi ve Randevu Alma İşlemleri

TÜVTÜRK resmi internet sitesinde yayımlanan bilgilere göre, gezici araç muayene istasyonları hakkında detaylı liste bilgisine ulaşmak mümkün. Araç sahipleri, “Geçerli bir Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü” olmadığı takdirde araç muayenesinde “Ağır Kusur” olarak tanımlanacağını unutmamalıdır. Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü’nü sabit istasyonlar ve yetkilendirilmiş gezici istasyonlarda yaptırabilirler.

Sadece binek otomobil, traktör ve motosikletler için değil, hava destekli hidrolik fren sistemine sahip araçlar için de gezici istasyonlar aracılığıyla muayene hizmeti verilmeyeceği bilgisi paylaşıldı. Bu tür araç sahipleri sadece sabit istasyonlardan hizmet alabilecekler.

Araç Sahiplerine Müjde! TÜVTÜRK, Muayene Sistemini Tamamen Değiştirdi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.