EkonomiGenelTürkiye

Cumhuriyet 100. Yılında Kasım Ayı İlanları: 81 İlde Personel Alımı

Kamu Personel Alımı İş İlanları Güncel Haberleri

Kamu kurumları tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılını özel iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor

Kamu kurumları, Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde özel iş ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Bu ilanlar arasında, farklı kadro ve pozisyonlarda, en az ilkokul mezunu adaylardan personel alımı yapılacağı bilinmektedir. Bu alımlar KPSS’li ve KPSS’siz olmak üzere iki farklı kadroda gerçekleşecektir. İş ilanları hakkında detaylı bilgilere aşağıda yer verilmiştir.

Kamu Personeli Alımı İş İlanları Detayları

TENMAK KPSS’siz Kamu Personeli Alımı

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK), 2 kamu personeli alımı yapılacağını duyurdu. Bu alım ilanı için, en az 5 yıl deneyimli adaylardan ikamet şartı aranmadan başvurular 6 Kasım 2023 tarihine kadar kabul edilecektir. Son başvuru tarihi ise 10 Kasım 2023 olarak belirlendi. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Alımı

Gaziantep iş ilanları kategorisinde, Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından 35 zabıta memuru alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Bu ilan için adayların ilgili alanda KPSS sınavından en az 50 taban puan almış olması gerekmektedir. Başvurular 4 Aralık 2023 tarihinde başlayacaktır. Başvuru detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İl Emniyet Müdürlüğü Sürekli İşçi Alımı

İl Emniyet Müdürlüğü, en az lise veya dengi okullardan mezun olan adaylardan 2 kamu işçi alımı yapılacağını duyurdu. Bu alım ilanı için KPSS şartı aranmamaktadır. Alımlar, kurum tarafından gerçekleştirilecek kura işlemi sonucuna göre belirlenecektir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Ziraat Bankası 165 Banka Memuru Alımı

Ziraat Bankası, 165 banka memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu alım ilanı KPSS şartı aranmaksızın gerçekleştirilecektir. Alımlar, kurum tarafından yapılacak mülakat sınavı sonucuna göre belirlenecektir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Tekniker ve Teknisyen Alımı

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, 2 tekniker, 2 teknisyen, 14 mühendis ve 4 büro personeli alımı yapılacağını duyurdu. Bu alım ilanı, en az önlisans mezunu adaylardan başvuruları kabul etmektedir. Son başvuru tarihi ise 7 Kasım 2023 olarak belirlendi. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Karatay Belediyesi Zabıta Alımı

Konya iş ilanları kategorisinde, Karatay Belediyesi 10 zabıta memuru alımı yapacak. Bu ilan için, önlisans veya lisans mezunu adayların KPSS sınavından en az 70 taban puanı almış olmaları gerekmektedir. Başvuru detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet 100. Yılında Kasım Ayı İlanları: 81 İlde Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.