EkonomiGenelTürkiye

“Kredi Almanın Tam Zamanı! 2 Yıl GERİSİZ 150000 TL Hatta Gaziantep Adıyaman Malatya’ya Özel!”

Kahramanmaraş Hatay Gaziantep Adıyaman Malatya! 2 Yıl Geri Ödemesiz Faizsiz 150.000 TL Kredi

Nakit paraya ihtiyacı olan kişilerin bankalara olan erişimi ne yazık ki yükselen faiz oranları nedeniyle zorlaşırken devreye bir kere daha devlet girdi.

Evlilik Kredisinden Kimler Yararlanabilecek, 150 Bin TL Faizsiz Kredi Paketinde Son Durum Ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklaması ile seçimlerden hemen önce müjdesi verilen evlilik kredi için beklenen detaylar açıklandı. Söz konusu kredi paketinden ilk olarak deprem bölgesinde yaşayan gençler yararlanabilecekler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçerek, “Aile ve Gençlik Bankası çalışmalarımızı tamamladık. Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımızla kanun teklifini Meclisimizin takdirine sunacağız. Yeni evlenen çiftlere Aile ve Gençlik Bankasından karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız, bunu pilot proje olarak deprem bölgesinde uygulayacağız.” ifadelerini kullandı.

Evlilik Kredisi Başvuru Şartları Neler?

Evlilik kredisi paketi hakkında beklenen şartların ilerleyen dönemde netleşerek açıklanması bekleniyor. Yaş şartının yanı sıra, aylık gelir şartı da olabileceği ve sadece ihtiyaç sahibi olan kişilerin bu paketten yararlandırılabileceği belirtiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.