EkonomiGenelTürkiye

Roketsan ve Havelsan’dan Kasım Ayı İçin Lise Mezunu Personel Alımı

Kasım Ayında İş İlanları

Havelsan ve Roketsan firmalarının yayımladığı ilanlara göre, farklı kadro ve pozisyonlarda istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar aranmaktadır. Başvurular tam zamanlı istihdam için yapılacak alım ilanları için başlamıştır. Kamupersonelialim.com olarak, ilanla ilgili gerekli detayları haberimizde paylaşacağız.

Roketsan Personel Alımı İş İlanı

Roketsan tarafından yayımlanan güncel ilana göre personel alımı yapılacaktır. Adayların tercihlerine göre elektrik, elektronik, havacılık, uzay, uçak, makine veya mekatronik mühendisliği mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvurular, kurumun resmi internet sitesi üzerinden online olarak kabul edilmektedir. Alınacak personeller merkez teşkilatta çalışacaklardır. Takım çalışmasına yatkın ve seyahat engeli olmayan adaylar tercih edilecektir.

Başvuru yapmak ve detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Havelsan Personel Alımı İş İlanı

Havelsan, kendi bünyesinde elektrik elektronik veya bilgisayar mühendisliği mezunu adayları istihdam etmektedir. Alınacak personeller arasında kıdemli, devOps mühendisi, taktik data linkleri yazılım mühendisi, proje müdürü, sistem mühendisi, yazılım mühendisi, hava sistem mühendisi, kara platform teknolojileri sistem mühendisi ve TDL işten mühendislik kadroları bulunmaktadır.

Daimi kadroda yapılacak olan alım için başvurular başlamış olup, detaylı bilgilere ve başvuruya başlamak için tıklayınız.

Roketsan ve Havelsan'dan Kasım Ayı İçin Lise Mezunu Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.