EkonomiGenelTürkiye

“Yeni İndirimle En Ucuz Sıfır Araba! Aylık 10 Bin TL Taksitle HEMEN TESLİM!”

**En Ucuz Sıfır Araba İndiriminde Son Fırsatlar! Aylık 10 Bin TL Taksit İmkanı ile Hızlı Teslimat**

*Uygun fiyatlarla sıfır araba sahibi olma fırsatı sunan yeni kampanyalar dikkat çekiyor. Talebin düşmesiyle birlikte bazı markaların stokları arttı ve bu durum, indirimlerin de beraberinde gelmesini sağladı. Citroen, Türkiye’nin en ucuz sıfır aracı olan Ami modeli için yeni bir indirim kampanyası başlattı ve taksitle satışa sunuldu.*

**Citroen Ami Modelinde Taksitli Satış İmkanı!**

Citroen’in en popüler ve uygun fiyatlı sıfır araba modeli Ami için yeni bir kampanya duyuruldu. Citroen, Ami modelini %100 online olarak satın alabileceğinizi açıkladı. Satın alma işlemleri için Citroen’in resmi web sitesi olan “citroen.com.tr” adresinde yer alan “Satın Al” butonuna tıklayarak adımları takip edebilirsiniz. 50.000 TL kapora ödemesini yaptıktan sonra aracınızın siparişi oluşturulacak. Araç tahsis edildikten sonra kalan ödeme, ruhsat ve plaka işlemleri için size 0850 759 77 77 numaralı hattan ulaşarak gerekli bilgilendirmeler yapılacak. Böylece aracınız hemen teslim edilecek.

**Faizsiz Kredi ve Uygun Taksit İmkanı**

Kampanya, 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacak ve 150.000 TL faizsiz kredi desteği sağlanacak. 15 ay vadeli kredi paketi kapsamında aylık taksit tutarı 10.000 TL olacak.

**Diğer Kampanyalar Hakkında Bilgi**

Ayrıca, Halkbank tarafından sunulan bir kampanyada, tüm emeklilere Cumhuriyetin 100. yılına özel 5.000 TL nakit ödeme yapılacak. Ziraat Bankası ise hesap sahiplerine Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak herkese 500 TL para yükleyecek. Ayrıca, hükümet tarafından memurlara özel olarak planlanan son dakika müjdesiyle mesai saatleri kısalacak ve esnek çalışma imkanı sunulacak.

**Sonuç Olarak**

2023 model sıfır araba almak isteyenler için belirlenen satış fiyatı 369.000 TL olarak belirlenmiş olup, 150.000 TL kredi kullanan bir kişi geri kalan 219.000 TL’yi peşin ödeyecektir. Bu fırsatlardan yararlanmak için Citroen Ami modeli ve diğer kampanyaları detaylı bir şekilde inceleyebilir ve kendinize en uygun seçeneği tercih edebilirsiniz. Hemen harekete geçin ve en ucuz sıfır arabaya sahip olma fırsatını kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.