EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan Emekli İhtiyaç Kredisi: 25.000 TL İndirimli Faiz ve Uygun Taksitlerle!

Emeklilerin Finansal Problemlerine Halkbank İle Çözüm!

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Halkbank, Türkiye’deki emekli müşterilerin finansman sorunlarına çözüm olabilecek bir kampanya başlattı. Emekli müşteriler, Halkbank’a başvurarak indirimli faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Halkbank’ın Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerin kredi maliyetleri aylık yüzde 3,89 oranında faiz oranı ile hesaplanıyor. Halkbank, normal ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilerden daha yüksek bir faiz oranı talep etmektedir. Bu kampanya ile Halkbank, emeklilere daha düşük bir maliyetle ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunmaktadır.

Emekli İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Halkbank’ın emekli müşterilerine verilecek ihtiyaç kredisinde azami vade sürelerinde herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Kullanılan kredinin limitine göre azami vade süreleri değişebilmektedir. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri en fazla 36 ay vadeli olarak verilebilmektedir. 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi talep eden müşterilere maksimum 24 ay vadeli seçeneği sunulmaktadır. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri için ise en fazla 12 aylık vade imkanı bulunmaktadır.

Esnek Ödeme Planı ve Maaş Taşıma İmkanı

Halkbank’ın emekli müşterileri, ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda esnek ödeme planına sahip olmaktadırlar. Müşteriler, kendi bütçelerine uygun olan ödeme planını tercih ederek kredi geri ödemelerini yapabilmektedirler. Bunun yanı sıra emekli müşterilerin, kredi imkanından yararlanabilmek için maaşlarını Halkbank’a taşımaları gerekmektedir. Bu durumda emekliler, ayrıca maaş promosyonu imkanından da yararlanarak çift yönlü bir kazanç elde etmektedirler.

25.000 Tl Emekli İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

Halkbank’tan emekli müşteriler, 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda aylık 1.521 TL kredi taksiti ödemektedirler. Bu kredi için toplam geri ödeme ise 54.789 TL’dir.

Halkbank'tan Emekli İhtiyaç Kredisi: 25.000 TL İndirimli Faiz ve Uygun Taksitlerle!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.