EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası Son 24 Saatte FAİZSİZ 20.000 TL Borç Para Dağıtıyor

İş Bankası, Faizsiz ve Masrafsız 20.000 TL Borç Para Dağıtıyor!

İş Bankası, Türkiye’nin ilk özel bankası olup Atatürk tarafından kurulan bir bankadır. İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlatarak faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunacağını duyurmuştu. Ancak, başvuruların başladığı 1 Ekim tarihinden itibaren son başvuru tarihine kadar olan 24 saatlik süre hızla ilerliyor.

İş Bankası Faizsiz Nakit Avans Nasıl Alınır?

İş Bankası, yaptığı açıklamada “İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığından 20.000 TL’ye kadar yararlanın” şeklinde ifade etti ve başvuruda bulunan kişilere sıfır faizli taksitli nakit avans imkanı sunduğunu duyurdu. Başvuru yapacak kişiler için başvuru şartları ise şu şekildedir:

  • Kampanya, 1 Ekim 2023 – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler tarafından kullanılabilecektir.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans, 6 ay vade için geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak avans miktarı 300 TL ile 20.000 TL arasında olmalıdır. Sadece İşCep ve Maximum Mobil kanalları aracılığıyla kullanılabilir.
  • Kullanılacak avans miktarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlıdır. Kampanya kapsamında belirlenen avans miktarı, azami 2 seferde ve toplamda belirlenen miktarı aşmamak kaydıyla kullanılabilecektir.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeksizin Maximum Mobil üzerinden kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL’ye kadar (5.000 TL dahil) faizsiz taksitli nakit avans kullanabilirler.

6 aydan farklı vadeler ve 20.000 TL üzeri tutarlar için faiz uygulanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin belirtilen süre sonuna kadar başvuruda bulunması yeterlidir.

İş Bankası Son 24 Saatte FAİZSİZ 20.000 TL Borç Para Dağıtıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.