EkonomiGenelTürkiye

TÜRMOB Tam Zamanlı Kamu Personel Alımı İlanı!

Personel Alımı: TÜRMOB Eğitim Destek Uzmanı İş İlanı

Kamu Personel Alımı Başvuru Kriterleri

Kamu Personeli Alımı İş İlanı Başvuru Şekli ve Süreci

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere eğitim destek uzmanı kadrosuna personel alımı yapacağını duyurdu. Bu iş ilanı, SÜRGEM biriminde görevlendirilmek üzere KPSS şartı olmadan alım yapılacağını belirtmektedir. İş ilanına müracaat edebilmek için aşağıda belirtilen şartları sağlamanız gerekmektedir.

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesinde mezun olmanız ve en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmanız gerekmektedir. Aynı zamanda, ön lisans mezunları da başvuruda bulunabilirler. Başvuran adaylardan, eğitim, ihtiyaç analizi, eğitim tasarımı, eğitim uygulaması, ölçme ve değerlendirme süreçlerine hâkim olmaları, online ve offline eğitim programlarının yönetimini gerçekleştirebilmeleri beklenmektedir. Adayların Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmeleri, zaman yönetimi ve takım çalışması becerilerine sahip olmaları, sistemli ve düzenli çalışma prensibine sahip olmaları gerekmektedir.

Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, tercihen iyi derecede İngilizce bilen adaylar ve raporlama geliştirme, operasyon yönetimi, katalog oluşturma, eğitim ve raporlama gibi süreçlere hâkim olan adaylara da alım yapılacaktır.

Adaylardan problemleri çözebilme, kriz yönetimi sorgulama ve analiz becerilerine sahip olmaları, detaylara önem veren ve sonuç odaklı çalışmaları beklenmektedir. Ayrıca, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız ve aktif olarak araç kullanabilme yeteneğine sahip olmanız da gerekmektedir.

Söz konusu kamu kurumu tarafından güncel olarak yayınlanmış olan ilan için başvurular başlamıştır. Başvuru yapmak isteyen adaylar, Google arama motorunda “TÜRMOB eğitim destek uzmanı alımı” şeklinde arama yaparak ilgili ilana başvuruda bulunabilirler ve ilan detaylarına ulaşabilirler.

TÜRMOB Tam Zamanlı Kamu Personel Alımı İlanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.