EkonomiGenelTürkiye

Uşak’ta ilçe ilçe motorin fiyatları güncellendi!

MOTORİN FİYATLARINDA İNDİRİME GİDİLDİ

Motorin fiyatlarına dair Türkiye’de yeni bir gelişme yaşandı. Maliyetlerdeki azalma sebebiyle motorin litre fiyatında indirime gidildiği açıklandı. Akaryakıt sektörü kaynakları daha önce duyurdukları motorin indirimini devreye aldı. Gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıtılan indirimle birlikte akaryakıt fiyatlarında değişiklik yapıldı.

MOTORİN İNDİRİMİ DEVREYE ALINDI

Motorin için akaryakıt sektörü kaynakları uzun süredir beklenen indirimi hesapladı ve litre başı 1.57 TL’lik bir indirim yapılacağını duyurdu. Pazartesi gününü Salı’ya bağlayan gece itibariyle motorin indirimi resmen uygulanmaya başlandı. Araç sahipleri yeni fiyatlarla motorin alımına başladılar.

YENİ İNDİRİMİ BEKLİYOR MUYUZ?

Akaryakıt fiyatlarına yeni bir indirim beklentisi oluşurken, sektör kaynaklarından olumlu bir haber gelmedi. Maliyet hesaplamalarında indirimi gerektirecek bir farkın oluşmadığı bildirilirken, fiyatların takip edildiği ve herhangi bir değişiklik olması durumunda yeni indirimlerin devreye alınacağı açıklandı.

UŞAK’TA AKARYAKIT FİYATLARI NASIL DEĞİŞTİ?

Motorin fiyatlarına yapılan indirimle birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi Uşak’ta da fiyatlar değişti. Uşak’ta akaryakıt fiyatları bazı ilçelerde farklılık gösterebiliyor. Bu fark nakliye maliyetlerinden kaynaklanırken, yeni fiyat tarifesi açıklandı.

UŞAK AKARYAKIT FİYATLARI

Uşak Merkez’de benzinin litre fiyatı 35,97 TL, motorinin litre fiyatı ise 38,96 TL’dir. Ulubey ilçesinde aynı fiyatlar geçerli olmaktadır. Eşme ilçesinde benzinin litresi 35,94 TL, motorinin litresi ise 38,93 TL’dir.

Banaz, Karahallı ve Sivaslı ilçelerinde ise aynı fiyat tarifesi uygulanır. Bu ilçelerde benzinin litre fiyatı 35,99 TL, motorinin litre fiyatı ise 38,98 TL’dir.

Uşak'ta ilçe ilçe motorin fiyatları güncellendi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.