EkonomiGenelTürkiye

ING Bank, Kasım 2023 kampanyasıyla emeklilere nakit 12.500 TL sunuyor.

Emeklilere Yönelik ING Bank Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası

Her Ay Güncellenen Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası

Emekliler için ek gelir kaynakları Türkiye’de büyük bir önem taşımaktadır. Emekliler, geçim sıkıntısıyla mücadele etmekte ve elde edebilecekleri her türlü fırsatı değerlendirmek istemektedirler. Özellikle bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları, emeklilere sunulan bir nimet olarak öne çıkmaktadır. Bankalar, bu kampanyalar aracılığıyla emeklilere karşılıksız ödemeler yapmaktadır.

Emekli maaş promosyonu kampanyaları her ay bankalar tarafından güncellenmektedir. Bu aylık kampanyalarla birlikte bazı bankalar, emekli maaş promosyonları konusunda öne çıkmaktadır. Özellikle ING Bank, emekli maaş promosyonu konusunda lider konumdadır. ING Bank’ın Kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak emekli maaş promosyonu kampanyası da belli olmuştur. Peki, ING Bank emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapmaktadır?

Kasım Ödemeleri Açıklandı!

ING Bank, diğer bankalar arasında en yüksek tutarlı emekli maaş promosyon ödemelerini yapmaya devam etmektedir. Ek promosyonlar da dahil olmak üzere tüm ödemeler hesaplandığında emekliler, ING Bank’tan en fazla ödemeyi almaktadır.

ING Bank’ın emekli maaş promosyon ödeme tarifesi Kasım ayı için şu şekildedir:

  • 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.100 TL ödeme yapılır.
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 5.950 TL ödeme yapılır.
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 7.650 TL ödeme yapılır.
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 8.500 TL ödeme yapılır.

Ek Promosyon 4.000 TL!

ING Bank’ın ek promosyon ödemeleri, Kasım ayı için en fazla 4.000 TL olarak belirlenmiştir. Emekli müşteriler, otomatik fatura ödeme talimatı vererek ek promosyon almaya hak kazanmaktadır. Her bir talimat için 1.000 TL ek promosyon alabilen emekliler, en fazla 4 fatura için ödeme alabilmektedir. Bir müşterinin ING Bank’tan alabileceği ek promosyonun üst sınırı ise 4.000 TL’dir.

ING Bank’a bağlı emekli müşteriler, 8.500 TL maaş promosyonu aldıktan sonra ek promosyon olarak 4.000 TL alabilmekte ve toplamda hesaplarına 12.500 TL ödeme alabilmektedir.

ING Bank, Kasım 2023 kampanyasıyla emeklilere nakit 12.500 TL sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.