EkonomiGenelTürkiye

KPSS’siz 216 sürekli işçi alımı İŞKUR üzerinden

Sağlık Bakanlığı KPSS’siz Sürekli İşçi Alımı İlanı

Sağlık Bakanlığı’ndan KPSS Şartı Olmadan Sürekli İşçi Alımı

Sağlık Bakanlığı, kendi bünyesinde 216 temizlik görevlisi alımı yapacak

Bakanlık, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 216 temizlik görevlisi alımı yapmaktadır. Bu alımlar için başvurular, İŞKUR ilanları üzerinden alınmaktadır. Kamu işçi alımı ilanları ve hangi şehirlere yapılacağına dair listeleri, kamupersonelialim.com sitemiz tarafından sunulmaktadır. İlanları kaçırmamak için sayfa sonundaki cep uygulamamızı indirebilirsiniz.

Daimi İşçi Alımı Şehir Listesi

Sağlık Bakanlığı Daimi İşçi Alımı Yapılacak Şehirler

Sinop, Sakarya, Muğla, Kastamonu, Kilis, Mardin, Samsun, Bilecik, Burdur, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Kırklareli, Kütahya, Malatya, Ardahan, Çanakkale, Denizli ve İstanbul illerine alım yapılacaktır.

Kamu İşçi Alımı Detayları

Sağlık Bakanlığı Kamu İşçi Alımı Hakkında Detaylar

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden elektronik ortamda 11 Kasım 2023 tarihine kadar yapabilecektir. Her vatandaş, kendi bölgelerindeki ilana başvuru yapma imkanına sahiptir. Başvuruda bulunacak adaylar, başvurdukları bölgede ikamet etmeleri durumunda kabul edilecektir.

Başvuru Genel Koşulları

Sağlık Bakanlığı Kamu İşçi Alımı Başvuru Koşulları

1. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 216 engelli sürekli işçi alımı, 4857 sayılı İş Kanunu’nun 30. maddesi ve ilgili hükümleri ile bu kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre gerçekleştirilecektir.

2. Adaylar, ilanlara Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

3. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 01.11.2023 – 06.11.2023 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır.

4. Bakanlık ihtiyaç duyduğu hizmet türleri ve mesleklerinde il düzeyinde alımlar yapacaktır. Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda alınacaktır.

5. Adaylar, ilan edilen kadrolardan sadece bir işyerine başvuru yapabilecektir.

6. Sürekli işçi kadrolarının meslek ve kadro sayılarına göre dağılımı aşağıdaki gibi belirlenmiştir. Engelli personel alımı statüsünde ilan yayınlanmıştır.

KPSS'siz 216 sürekli işçi alımı İŞKUR üzerinden

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.