EkonomiGenelTürkiye

Acun Medya, Kasım Ayında 25 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapıyor.

Personel Alımı İş İlanları

Acun Medya, Personel Alımı için İş İlanı Yayınladı

Hem farklı kadrolarda hem de pozisyonlarda yapılacak olan personel alımı ilanıyla ilgili detaylar açıklandı. Bu iş ilanları için yüksek maaş ödemeleri yapılacağı belirtildi.

En Az Lise Mezunu Olanlar Başvuruda Bulunabilir

Bu ilanlara başvurabilmek için en az bir lise mezunu olmanız gerekmektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi, ilanın gerekli olan detaylarını sağlamıştır.

Eleman Alımı Başvur Kriterleri Nelerdir?

Satın Alma Uzmanı Alımı

Satın alma uzmanı alımı için, ilgili üniversite bölümlerinden mezun olmuş ve seyahat engeli bulunmayan kişiler tercih edilecektir. Ayrıca satın alma alanında tecrübeli olmanız da istenmektedir.

İspanyolca ve İngilizce dillerini ileri seviyede biliyor olmanız gerekmektedir.

Muhasebe Uzmanı Alımı

Muhasebe uzmanı alımları için, lisans mezunları tercih edilecektir. Ayrıca minimum 4 yıl mesleki deneyiminizin olması ve perakende sektöründe çalışmış olmanız gerekmektedir.

Mali tablolar ve beyanname süreçlerine hakim olmanız ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmeniz gerekmektedir. Ayrıca B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız da istenmektedir.

Depo Görevlisi Alımı

Depo görevlileri için en az bir lise mezunu olmanız ve depo ve stok takibi konusunda deneyimli olmanız gerekmektedir. Ayrıca takım çalışmasına yatkın ve seyahat engeli bulunmayan kişiler tercih edilecektir. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlamanız da gerekmektedir. Bu pozisyon için, depo giriş çıkışlarını program üzerinden yapabilen, dikkatli, titiz ve çözüm odaklı olmanız da önemlidir.

Kategori Uzmanı Alımı

Kategori uzmanı alımları için, İngilizce bilen adaylar tercih edilecektir ve problem çözme ve analitik düşünme yeteneklerine sahip olmaları beklenmektedir.

Eğitim düzeyi hakkında net bir bilgi verilmemiştir. Ancak, aynı zamanda koordinasyon ve pozitif enerjiye sahip, güler yüzlü adaylar tercih edilecektir.

Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilmeniz ve en az 2 yıl mesleki deneyimi olan perakende, spor giyim ve ayakkabı ürün yönetimi konusunda deneyimli olmanız gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Kasım ayı ilanları kategorisinde yer alan bu ilanlara başvurmak isteyen adaylar, “Acun Medya güncel iş ilanları” şeklinde arama yaparak ilgili sayfaya ulaşabilirler. Aynı sayfa üzerinden online başvuru sürecine dahil olabilirsiniz.

Acun Medya, Kasım Ayında 25 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.