EkonomiGenelTürkiye

Adalet Bakanlığı’ndan 3 Farklı Alanda Kamu Personel Alım Duyurusu

Kamu Personel Alımı İş İlanları

Adalet Bakanlığı Kamu Personel Alımı İlanı

Adalet Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 64 kamu personeli alımı yapmaktadır. Bu alım ilanı için başvurular 81 şehirde bulunan adaylardan kabul edilmektedir. Adayların KPSS puanına da dikkat edilmektedir. Başvuruların tamamlandığı belirtilen kurum, ilanla ilgili genel ve son açıklamaları kamupersonelalim.com yazar ekibi tarafından sunmuştur.

Alınacak Personel Kadroları

Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen kamu personel alımı, 32 bilişim personeli, 14 mühendis ve 18 çözümleyici kadrosunda gerçekleştirilmektedir. Başvuruların KPSS puanı üzerinden yapıldığı açıklanmıştır. Değerlendirmeler de KPSS puanına göre yapılmış olup, adaylar bu puanlara göre sıralanmış ve mülakat sınavı için liste oluşturulmuştur.

Personel Alımı Sonuç Sorgulama

Adalet Bakanlığı, 64 kişilik personel alımı sınav sonuçlarını açıklamıştır. Başvuruların son tarihi 4 Ekim 2023’de sona ermiş olup, sonuçlar 1 Kasım 2023 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştur. Adaylar, başvuru sonuçlarını kurumun resmi internet sitesinden elektronik olarak öğrenebileceklerdir.

Adalet Bakanlığından Güncel Açıklamalar

Sözleşmeli Mühendis Sözlü Sınavı

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Sözleşmeli Mühendis Sözlü Sınavı, “sonuç sorgulama” bölümünde belirtilen tarih ve saatte (28-29 Kasım 2023 tarihlerinde) Adalet Bakanlığı (Eski Başbakanlık) C Kapısı Büyük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Adaylar sınav günü kimlik belgelerini yanlarında bulundurmalıdır.

Sözleşmeli Çözümleyici Sözlü Sınavı

Sözleşmeli Çözümleyici Sözlü Sınavı ise “sonuç sorgulama” bölümünde belirtilen tarih ve saatte (07 Aralık 2023 tarihinde) Ankara Hâkim Evi’nde yapılacaktır. Adaylar, sınav günü kimlik belgelerini yanlarında bulundurmalıdır. Sınavın yapılacağı adres, Harbiye Mahallesi, Tavus kuşu Sokak No:18, Dikmen/ANKARA olarak belirtilmiştir.

Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınavı

Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınavı ise “sonuç sorgulama” bölümünde belirtilen tarih ve saatte (04-07 Aralık 2023 tarihlerinde) Ankara Hâkim Evi’nde yapılacaktır. Sınavın yapılacağı adres, Harbiye Mahallesi, Tavus kuşu Sokak No:18, Dikmen/ANKARA olarak belirtilmiştir. Adayların sınav günü yanlarında kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı'ndan 3 Farklı Alanda Kamu Personel Alım Duyurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.