EkonomiGenelTürkiye

Sahil Güvenlik Komutanlığı, KPSS’de Sivil Memur Alıyor!

Askeri Alımlar

Sahil Güvenlik Komutanlığı İçin Devlet Memuru Alımları

Sahil Güvenlik Komutanlığı, personel ihtiyacını karşılamak üzere 6 farklı alanda 13 devlet memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar lise ve lisans mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek. İlan kapsamında 3 bahçıvan, 4 boyacı, 3 garson, 1 hesap sorumlusu, 1 bilgisayar mühendisi ve 1 insan ticaret ve mücadele uzmanı alımı yapılacak.

Sivil Memur Alımı Başvuru Koşulları

3 bahçıvan alımı: Bağcılık, bahçe bitkileri, peyzaj, süs bitkileri, çiçekçilik veya bahçecilik alanlarında mezun olmuş olmanız gerekmektedir.

4 boyacı alımı: İnşaat teknolojisi, yapı duvar sıva sistemleri, yapı dekorasyonu, yapı yalıtımı veya yapı yüzey kaplama bölümünden mezun olmanız gerekmektedir.

3 garson alımı: Yiyecek içecek hizmetleri alanında servis ve garson bölümü mezunlarından alım yapılacaktır.

1 hesap sorumlusu alımı: Uluslararası ilişkiler veya kamu yönetimi bölümü mezunları arasından seçilecektir. Ayrıca, en az B seviyesinde İngilizce dil bilgisine sahip olmanız gerekmektedir.

1 bilgisayar mühendisi alımı: Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği veya bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümünden mezun olmanız gerekmektedir.

Alım Yapılacak Şehirler

Ankara, Muğla, Samsun, Balıkesir, Antalya ve Çanakkale illerinde alımlar gerçekleştirilecektir.

Memur Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular, 1 Kasım 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı online olarak https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, KPSS'de Sivil Memur Alıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.