EkonomiGenelTürkiye

Yüksek Maaşla Daimi Kadroda Kamu İşçi Alımı

Sürekli İşçi Alımları Hakkında İlanlar

Sayıştay Başkanlığı Sürekli İşçi Alımları

Sayıştay Başkanlığı, 9 sürekli işçi alımı için ilan yapacağını duyurdu. İşe alınacak personeller, kuraya tabi tutulacak ve en az lise mezunu adaylar arasından seçilecektir.

İlan için herhangi bir KPSS puanı talep edilmemektedir. Başvurular, 81 şehirden kabul edilecek olup ikamet şartı aranmayacaktır. Kamupersonelialim.com olarak ilanın detaylarını sizin için derledik.

İşçi Alımı Başvuru Koşulları, Kadrosu ve Detayları

3 Genel Elektrikçi Alımı:

Genel elektrik bölümü mezunları arasından lise elektrik, elektronik, elektronik teknolojisi, pano monitörlü dalı, önlisans elektrik bölümü, elektrik teknolojisi bölümü, elektrik elektronik teknolojisi, elektrik elektronik bölümü ve teknolojisi veya elektrik teknikerliği bölümünden mezun olanlar başvurabilir.

Ayrıca, alçak, gerilim, jeneratör ve UPS sistemlerinin çalışma prensipleri konusunda bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Bakım ve onarım sırasında uygun test ve ölçüm cihazlarını kullanabilme yeteneğiniz de önemlidir.

3 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı Alımı:

Isıtma ve sıhhi tesisatçı alımları için soğutma ve iklimlendirme tesisatı teknolojileri, tesisat, tesisat teknolojisi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme soğutma sistemleri, klima sistemleri, merkezi iklimlendirme sistemleri ve ısıtma dalı, tesisat dalı gibi bölümlerden mezun olmanız gerekmektedir. Alım sürecinde su tesisatı değişimi ve onarımı konusunda bilgi sahibi olmanız da aranan nitelikler arasındadır.

2 İnşaat Ustası Alımı:

İnşaat ustası alımları için altyapı inşaat teknolojisi, betonarme demir kalıp ve yüzey kaplama, yapı dekorasyon, yapı yalıtım dalı veya duvarcılık gibi bölümlerden mezun olmanız ve inşaat işlerinde deneyime sahip olmanız gerekmektedir.

1 Matbaa Teknisyeni Alımı:

Matbaa teknisyeni alımı, baskı, cilt ve serigrafi bölümü, matbaa, matbaa alanı, baskı öncesi dalı, ofset baskı ve baskı sonrası dalı gibi bölümlerden mezun olan, dikkatli, düzenli ve disiplinli çalışma şartlarına uyan adayları kapsamaktadır.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

İlanlara başvurular, 6 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 10 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular, İŞKUR sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Yüksek Maaşla Daimi Kadroda Kamu İşçi Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.