EkonomiGenelTürkiye

Başvuran herkes iade alabilecek: Resmi açıklama geldi!

**Tavşanoğlu’nun Su Faturası 850 TL Geldi: İlgili Yetkililerle İletişime Geçti**

Tavşanoğlu, her ay ortalama olarak 250 – 300 TL arasında su faturası ödemekteydi. Ancak bu ay kendisine gelen faturanın 850 TL olduğunu görünce oldukça şaşırdı. ASKİ görevlileriyle konuşan Tavşanoğlu, faturalarının eleman eksikliği nedeniyle kıyaslama yöntemiyle kesildiğini öğrendi. Hemen harekete geçmeye karar verdi.

## Eylül Ayında da 830 TL Gelmşti

Tavşanoğlu, maruz kaldığı ilginç olayı Show TV’ye anlattı. Eylül ayında yaptığı bahar temizliği kapsamında halı ve perdeleri yıkadığını ve bu nedenle faturanın ay ay 830 TL geldiğini belirtti. Dolayısıyla bu sebeple çok fazla önemsemediği bir durum olduğunu dile getirdi. Ancak bu ay faturanın 850 TL geldiğini ve aslında o kadar kullanım yapmadığını ifade eden Tavşanoğlu, durumu şikayet etmek için hemen ASKİ ile iletişime geçti.

Tavşanoğlu ayrıca yaptığı araştırmada ekim ayı için kendisine veya komşularına fatura gelmediğini de bildirdi.

## Şok Oldu!

ASKİ’yle iletişime geçen vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. Tavşanoğlu’nun fatura sayacının okunmadığını ve eleman eksikliği nedeniyle faturaların kıyaslama yöntemiyle kesildiğini öğrendi. Geçtiğimiz ay ile karşılaştırma yapma amacıyla bu yöntemin kullanıldığı belirtildi.

**ASKİ’den Açıklama Geldi**

Mağdur vatandaş duruma isyan ederken, ASKİ yetkilileri, sorunun teknik bir arızadan kaynaklandığını vurguladı. Mağdurların başvurması durumunda düzeltmelerin yapılacağı da bilgiler arasında yer alıyor.

Başvuran herkes iade alabilecek: Resmi açıklama geldi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.