EkonomiGenelTürkiye

Garanti BBVA’dan Müşterilere Müjde: 1.000 TL Nakit Hediye!

**Garanti BBVA Müşterilerine 1.000 TL Bonus Fırsatı!**

Garanti BBVA bankası, mobil bankacılık aracılığıyla hesap sahibi olan müşterilere 1.000 TL tutarında hediye bonus verme kampanyasını duyurdu. Müşteri olun kampanyasının ayrıntıları da açıklandı.

**1.000 TL Bonus Kazanma Fırsatını Yakalayın!**

Garanti BBVA bankası, kampanya detaylarına ilişkin aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeden müşteri olun ve bireysel kredi kartı başvurusu yapın. Başvurunuz onaylandığında 1.000 TL harcamanıza karşılık 1.000 TL bonus kazanın.”

**Son Gün: 30 Kasım!**

1 Kasım tarihinden itibaren başlayan bu büyük kampanya, 30 Kasım tarihine kadar devam edecek. Garanti BBVA bankası, dijital kanallardan yapılan başvuruları onaylayan kişilere 20 Aralık tarihine kadar yapacakları tek seferlik 1.000 TL ve üzeri alışverişler için 1.000 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları:

– Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA resmi mobil uygulaması üzerinden bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr adreslerinden yapılması gerekmektedir.
– Kampanya, Garanti BBVA Bonus, Money Bonus başvurularını da kapsamaktadır. Ancak Bonus, Flexi, Flexi Ticari kartlar, Bonus Genç ve Para Kart Bonus kampanyaya dahil değildir.
– Personel kartları ve sanal kartlar da kampanya kapsamına alınmamıştır.
– Kazanılan bonuslar, 25 Aralık – 25 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir.
– Bonuslar, en çok kazanım sağlayan karta yüklenecektir.
– Kullanılmayan bonuslar, 26 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.
– Bir müşteri, kampanya bazında en fazla 1.000 TL bonus kazanabilecektir.

Yapılan açıklamada, kampanyaya internet üzerinden yapılan harcamaların da dahil olduğu belirtilmiştir. Ancak internet sitelerindeki cüzdanlardan yapılan harcamaların kampanyaya dahil olmayacağı ifade edilmektedir.

Garanti BBVA'dan Müşterilere Müjde: 1.000 TL Nakit Hediye!

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.