EkonomiGenelTürkiye

Mezunu Olarak İş Fırsatı

Sağlık Personeli Alımı İş İlanları

Sağlık Personeli Alımı İçin Fırsat

Kızılay, kendisi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadro ve pozisyonlarda en az lise mezunu adayların başvurabileceği personel alımı ilanını duyurdu. Hemşire, yaşlı bakım teknikeri, sosyal yardım sorumlusu, klinik psikolog ve doktor kadrolarında gerçekleştirilecek olan alımlar, ülkenin çeşitli bölgelerinde istihdam sağlanacak.

Sağlık Memuru Alımı Başvuru Kriterleri

Güncel ilana göre, başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

Hemşire Kadrosu

– Hemşire kadrosuna başvuracak adaylardan sağlık meslek lisesi mezunu veya hemşirelik bölümünden mezun olmaları beklenmektedir.
– En az 2 yıl mesleki deneyimi olan adayların bakım evi veya huzur evi deneyimlerinin bulunması gerekmektedir.

Yaşlı Bakım Teknikeri Kadrosu

– Yaşlı bakım teknikeri kadrosuna başvuracak adayların, ilgili üniversitelerin bölümlerinden mezun veya ilgili alanda sertifika sahibi olmaları gerekmektedir.
– En az bir yıl mesleki deneyimi olan adaylar tercih edilecektir.

Sosyal Yardım Sorumlusu Kadrosu

– Sosyal yardım sorumlusu kadrosu için başvuracak adayların, 4 yıllık Sosyal Hizmetler bölümünden mezun olmaları ve en az 5 yıl mesleki deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Klinik Psikolog Kadrosu

– Klinik psikoloji yüksek lisansını tamamlamış ve ilgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi olan adaylar klinik psikolog kadrosuna başvurabilecektir.

Doktor Kadrosu

– Doktor kadrosuna başvuracak adayların tıp fakültesi mezunu olmaları ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilme becerisine sahip olmaları gerekmektedir.

Kızılay İş İlanına Başvuru

Başvurular, ikamet şartı olmadan ve 81 şehirden kabul edilerek, online olarak https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuruların hızlı bir şekilde yapılması önemlidir.

Mezunu Olarak İş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.