EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank Hesabı Olanlar için 30 Kasım’a Kadar 300 TL İade Fırsatı

**Vakıfbank Hesabı Olanlar Dikkat! 30 Kasım’a Kadar Yapılan İşlemlerde 300 TL Para İadesi!**

Vakıfbank, Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan aktif büyüklüğü ve şube sayısıyla dikkat çekiyor. Yeni kampanyasıyla tüm Vakıfbank hesap sahiplerine market alışverişlerinden 300 TL’ye kadar para iadesi fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için belirlenen şartlar şunlar:

**Vakıfbank Bankomat Kart Kasım Kampanyaları Başladı!**

Vakıfbank, resmi açıklamasında gıda ve market alışverişlerine 300 TL para iadesi sunulacağını duyurdu. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

– VakıfBank Worldcard ile 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinde yapılacak ilk 500 TL ve üzeri alışverişlerden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 30 TL, toplamda 300 TL Worldpuan hediye edilecektir.

– Alışverişlerin WORLD POS’larından yapılması gerekmektedir. Kampanya müşteri bazında geçerlidir.

– Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahildir.

– Bir müşteri kampanyadan en fazla 300 TL Worldpuan kazanabilir.

**Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?**

Aynı gün içinde aynı üye işyerinden yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilirsiniz.

2. VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden ”Cepte Kazan” bölümünden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanya katılımınızı 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıdaki şartları yerine getiren kişiler, 30 Kasım tarihine kadar işlemlerini tamamlamaları halinde 300 TL’ye varan tutarda para iadesi alabilecekler. Vakıfbank’ın bu kampanyası, hesap sahiplerine ek avantajlar sağlarken, alışverişlerinden daha fazla kâr etmelerini sağlayacaktır. Detaylı bilgi için en yakın Vakıfbank şubesine veya müşteri hizmetlerimize başvurabilirsiniz.

Vakıfbank Hesabı Olanlar için 30 Kasım'a Kadar 300 TL İade Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.