EkonomiGenelTürkiye

Aydın Nazilli’de Belediyeden Satılık Dükkan ve Teras!

Teraslı Dükkan Satılıyor: Nazilli Belediye Başkanlığı, Mülkünü Satışa Çıkarıyor

Nazilli Belediyesi, Yeni Mahalle’deki mülkü için bir satış ilanı yayınladı.

İhale Detayları

Nazilli Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 22 Kasım tarihinde yapılacak olan satış ihalesi, Yeni Mahalle’deki bir dükkan ve terasla birlikte gerçekleştirilecek. İhale Belediye Encümeni tarafından Kapalı Teklif Artırma Usulü ile yapılacak. İhalede, ilgili yasa gereğince KDV alınmayacak ve ihaleyi kazananın sorumluluğunda olacak olan diğer vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları ve alım-satım giderleri gibi tüm masrafları karşılaması gerekecek.

İhaleye Katılım Şartları

İhaleye katılmak isteyenler, ihale şartnamesini 3.000 TL karşılığında temin edebilecekler. Şartnameyi incelemek isteyenler, Nazilli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne başvurabilirler. Ancak teklif verecek olanların ihale şartnamesini satın almaları zorunludur.

Teraslı Dükkanın Özellikleri

Satışa çıkarılan dükkan, ana taşınmazın zemin katında yer alıyor ve toplamda 332 metrekare büyüklüğe sahip. Ayrıca, 83 metrekarelik bir terası bulunuyor. Doğu ve batı tarafına cephesi olan bu dükkan için muhammen bedel olarak 21 Milyon TL belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale öncesi 630.000 TL geçici teminat bedelini ödemeleri gerekmektedir.

Aydın Nazilli'de Belediyeden Satılık Dükkan ve Teras!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.