EkonomiGenelTürkiye

Belediye şirket işçileri ve taşeronlar için önemli kadro açıklaması!

Belediye şirket işçileri, KİT ve 4D’li taşerona kadro için SON DAKİKA açıklaması geldi! – Kadro müjdesi için umutla bekleyen 100 bin taşeron işçinin kaderini belirleyecek önemli son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Taşeron İşçilere Kadro Müjdesi: Yeni Gelişmeler İzleniyor

AK Parti’nin hazırladığı yeni torba yasa milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu düzenleme, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçim vaadi olarak açıklanan taahhütleri içereceği haberini duyanlar arasında büyük heyecan yarattı. İlk günlerinde Kasım ayında yeni kulis haberleri gelirken, taşeron işçiler için bir açıklama yapıldı.

KİT ve Belediye Şirketlerinde Taşerona Kadro İçin Son Durum!

Belediye şirket işçileri için kadro konusu son dakika gelişmeleri ile yakından takip ediliyor ve yeni haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Yeni torba yasa içeriği merak ediliyor ve AK Partili yetkililerin hazırladığı kanun teklifi arasında en çok merak edilenlerden biri, taşeron işçilere kadro hakkının verilmesidir.

Taşeron işçilere kadro düzenlemesinin meclis yolunda olduğu ifade edilirken, 100 bin taşeron işçiyi ilgilendiren düzenlemenin son aşamasına geldiği açıklandı. Meclise sunulacak olan yasal düzenlemenin hızla geçirilerek yasalaşacağı belirtiliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, görevinden ayrılmadan önce yaptığı son açıklamada, “Kamudaki taşeronları planladık. Meclis’in önümüzdeki haftadan itibaren çalışamayacağı bir dönemdeyiz. Önümüzdeki dosyayı hazırladık. Çalışmanın büyük kısmını tamamladık. Seçimden sonra çözeceğimiz konulardan birisi bu” şeklinde konuşarak seçim sonrasını işaret etmişti.

Belediye şirket işçileri ve taşeronlar için önemli kadro açıklaması!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.