EkonomiGenelTürkiye

Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nden Büro Memuru Alımı

Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kamu Personel Alımı Duyurusu

İŞKUR İlanları: T.D.İ. Büro Memuru Alımı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü, kamu personel alımı için başvuruları kabul etmektedir. İş alım başvuruları Türkiye genelinde yapılmaktadır ve ilanlar 10 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecektir. İş başvurunuzu aşağıda belirtilen iş ilan numarası ile elektronik ortamda yapabilirsiniz.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü İşyeri Adresleri

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kemenkeş Karamustafapaş Mahallesi Kemankeş Caddesi No:47 Karaköy Beyoğlu İstanbul adresinde bulunan işyerlerinde istihdam sağlamak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve İşçi Alımına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda kamu personeli alımı yapacaktır.

Başvuru Koşulları:

  • Türk vatandaşı olmak (Türk Soylu Yabancılar Kanunu hükümleri saklı kalmaktadır).
  • Devletin güvenliğine, anayasal düzene, milli savunmaya, Devlet sırlarına, casusluk suçlarına, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamış olmak.
  • İşe alım için gereken hizmet türlerinde talep edilen Nihai listede (ilan edilen kadro sayısı) 4 katı oranında asıl ve asıl sayı kadar yedek aday arasından Genel Müdürlük tarafından gerçekleştirilecek sözlü (mülakat) sınavında başarılı olmak.

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

Özel Şartlar:

  • İşgücü İstem Formunda belirtilen bölümlerden mezun olmak.
  • Seyahat engeli bulunmamak.

Başvuru Şekli, Yeri Ve Tarihi:

Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) websitesi www.iskur.gov.tr, e-Devlet sistemi veya Alo170 iletişim hattı üzerinden yapılmaktadır. Başvurunuzu yapmak için 00007903141 iş ilan numarasını kullanabilirsiniz. Zorunlu durumlarda 06 Kasım 2023 – 10 Kasım 2023 tarihleri arasında İŞKUR Hizmet Merkezlerine başvurabilirsiniz.

Unutmayın, başvurularınızın gerçeğe aykırı belge veya beyan içermemesine dikkat edin. Gerçeğe aykırı başvurular iptal edilecek ve yasal işlemler başlatılacaktır.

Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden Büro Memuru Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.