EkonomiGenelTürkiye

6 Ay Erteleme İle İş Bankası’ndan 2 Milyon TL Konut Kredisi Başvurusu

İş Bankası’ndan 2 Milyon TL Limitli 6 Ay Ertelemeli Konut Kredisi!

Konut kredisi faiz oranlarındaki yükselişler, ev sahibi olmak isteyen kişilerin cebini zorlamaktadır. Ancak İş Bankası tarafından başlatılan özel bir konut kredisi kampanyası ile bu durum bir nebze hafifletilebilmektedir. Kampanya kapsamında ilk taksit ödemesi, satın alınan evde hemen oturulabilmesi için 6 aya kadar ertelenmektedir. Ayrıca kredi ödemesi de 2024 yılının Mayıs ayına kadar ertelenebilmektedir.

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Nedir?

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada, konut kredisi faiz oranının %2,87 olduğu belirtilmiştir. Ev sahibi olmak isteyen kişiler, hızlı ve kolay bir başvuru süreciyle İş Bankası Ev Kredisi ile hayallerindeki eve sahip olabilmektedirler.

2 Milyon TL Konut Kredisi İçin Aylık Taksit Tutarı Ne Kadar?

İş Bankası’nın açıklamasına göre, konut kredisi hesaplama aracı ile istenilen vadeye göre taksit tutarı hesaplanabilmekte ve geri ödeme planı detaylı bir şekilde görüntülenebilmektedir. Ayrıca 120 aya varan vade seçenekleri sunularak ödemeler bütçeye uygun bir şekilde planlanabilmektedir. Konut kredisi tutarı, kredi notu ve aylık gelir gibi temel bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda hızlıca ön değerlendirme yapılmaktadır. Ön onay alan krediler için başvuru sırasında tercih edilen şube tarafından başvuru sahibiyle iletişime geçilmektedir.

Konut sahibi olmak isteyenler için aylık taksit tutarı 59.391 TL olarak belirlenmiştir. 1 milyon TL’lık konut kredisi için ise aylık taksit tutarı 29.695 TL olacaktır.

6 Ay Erteleme İle İş Bankası'ndan 2 Milyon TL Konut Kredisi Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.