EkonomiGenelTürkiye

ÇAYKUR 2023/1 KPSS Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Kamu Personeli Alımı İş İlanları

ÇAYKUR, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların kabul edilmesinden sonra kurum tarafından yapılan güncel açıklamaya göre, heyecanlı bekleyiş sona erdi. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını inceledik ve konuya ilişkin detayları aşağıda sunuyoruz. Bu kamuya personel alımı, KPSS 2023/1 ile gerçekleştirilecektir.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Detayları

İlan kılavuzunu incelediğimizde, ÇAYKUR tarafından İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bilgilere göre, avukat, mühendis, memur, kamu personeli, işçi ve anbar memuru ünvanlarında alım yapılacağı görülmektedir.

Personel Alımı Şehir Listesi

Alımlar Artvin, Rize ve Trabzon illerinde gerçekleştirilecektir. Önlisans mezunları, anbar memuru ve eksper kadroları için başvuruda bulunabilirken, lisans mezunları memur, avukat ve mühendis kadrolarını tercih edebileceklerdir.

Kamu Memur Alımı Güncel Duyurusu

ÇAYKUR tarafından yapılan açıklamada, başvuruların tamamlanmasının ardından göreve başlamaya hak kazanan adaylar için bazı detaylar paylaşıldı.

İşte yapılan açıklama:

“2023/1 KPSS sonuçlarına göre Teşekkülümüze açıktan yerleştirme işlemleri için istenen belgeleri gönderen personel, 04.12.2023 tarihinde göreve başlayacağından belirtilen tarihte Genel Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Atamaya ait bildirim, Başvuru Beyan Formunda bildirdiğiniz e-posta adresinize gönderilmiştir.”

ÇAYKUR 2023/1 KPSS Kamu Personeli Alımı Duyurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.