EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası Kasım Ayı Memur Alımı Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor

Banka İş İlanları

İş Bankası Uzman Yardımcısı Kadrosuna Başvuru İmkanı

İş Bankası, bünyesinde görevlendirmek üzere uzman yardımcısı alımı yapacak. KPSS şartı olmaksızın gerçekleştirilecek olan bu alımlar, mülakat sınavına girip başarılı olan adaylar arasından yapılacak. Kamupersonelialim.com olarak, ilanın gerekli detaylarını haberimizde sizlere sunuyoruz.

Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi Olarak Görev

Güncel açıklamalara göre, kurumsal şubelerde çalışacak olan uzman yardımcıları, büyük işletmelere yüksek kalitede hizmet sunan kurumsal müşteri ilişkileri yöneticisi olarak görev yapacaklar. Müşterinin ihtiyaçlarını, sektörün dinamiklerini ve müşteriye özgü özellikleri anlayan adaylar, risk ve kazanç tercihlerini ve ihtiyaçlarını belirleyecek. Piyasalardaki gelişmeleri takip edecekler ve müşterinin finansal portföye etkisini gözetecekler. Ayrıca yönettikleri müşteri portföyünü karlılığını artırmak ve yatırım portföylerinde revizyon yapmak için çalışmalar yürütecekler.

Banka Personeli Alımı Başvuru Koşulları

Başvuru yapacak adayların lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Bölüm şartı aranmamaktadır.

Başvuru tarihine kadar 31 yaşından büyük olmamak gerekmektedir.

Başvurular hem kadın hem de erkek adaylar için kabul edilecektir. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı İşe Alım Süreci

Başvurunun tamamlanmasının ardından adaylar genel yetenek ve İngilizce sınavına tabi tutulacaklar. İstenilen başarıyı sağlayan adaylar, değerlendirme merkezi ve İK görüşmesine çağrılacaklar. Ardından adaylar panel mülakat sürecine dahil olacaklar. Tüm adımları başarıyla tamamlayan adaylar teklif ve onay sürecine katılma hakkı kazanacaklar.

Banka Memuru Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvurular hali hazırda başlamış olup, son başvuru tarihi 10 Kasım 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurular https://ik.isbank.com.tr/ adresi üzerinden online olarak yapılacaktır.

İş Bankası Kasım Ayı Memur Alımı Son Başvuru Tarihi Yaklaşıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.