EkonomiGenelTürkiye

İş Bankası Konut Kredisi Taksit Tablosu: 2 Milyon TL

Konut Kredisi Kampanyası İle Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!

Ev sahibi olmayı hedefleyenler için konut finansmanı büyük bir öneme sahiptir. Ev fiyatlarının sürekli artış gösterdiği bilinen bir gerçektir. Fiyatlar biraz yavaşlasa da ev satın alma maliyetleri hala yüksektir. Çoğu insan bu yüksek maliyetleri aniden karşılayamaz. Biriktirilen paralar, tasarruflar genellikle bir ev satın almak için gereken parayı karşılamaya yetmez. Bu durumda konut kredileri devreye girer. Ancak konut kredisi maliyetleri de ev fiyatları gibi oldukça yüksektir.

İş Bankası Konut Kredisi Kampanyasının Koşulları

İş Bankası, konut kredisi kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Müşteriler kredi faizlerini araştırdıklarında, Türkiye’de İş Bankası tarafından sunulan en düşük faizli konut kredisi olduğunu görmektedir. İş Bankası müşterileri, aylık yüzde 2,87 oranında faizle konut kredisi kullanabilmektedir. Diğer konut kredisi kampanyaları incelendiğinde bu orandan daha düşük faizli bir kredi bulmak mümkün değildir.

Konut kredisi çekmek isteyen İş Bankası müşterileri, 120 aya kadar vade imkanından faydalanabilmektedir. 10 yıl vadeli bir konut kredisi, uzun vadeli olması nedeniyle aylık taksit tutarını bir miktar düşürebilmektedir. Ancak yine de çekilecek olan kredinin miktarına bağlı olarak konut kredisi aylık taksiti, insanların ödeme gücünün üzerinde olabilmektedir. İnsanlar tüm gelirlerini kredi taksidi olarak bankaya ödeseler dahi, bu genellikle yeterli olmamaktadır.

2 Milyon TL Konut Kredisi Maliyet Hesaplaması

2 Milyon TL gibi bir konut kredisi çekmek, şu anda Türkiye’de herhangi bir bankadan deyim yerindeyse bir sorundur. Bununla birlikte, İş Bankası bu konut kredisinin maliyetini açıklamıştır. Bu krediyi çekebilmek için aylık gelirin 100.000 TL’nin üzerinde olması durumunda ödeme güçlüğü yaşanmayacaktır. Aksi takdirde, kredi geri ödemeleri oldukça zor olacaktır.

120 ay vadeli 2 Milyon TL konut kredisi çekildiğinde, aylık kredi taksiti 59.391 TL olacaktır.

İş Bankası Konut Kredisi Taksit Tablosu: 2 Milyon TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.