EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’tan 125.000 TL ihtiyaç kredisi için yeni taksitler açıklandı!

Yüksek Limitli İhtiyaç Kredisi Çözümü: Vakıfbank 125.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Bir Nakit Sorunu Olarak İhtiyaç Kredileri

Nakit sorunu yaşayanlar için düşük limitli ihtiyaç kredileri çözüm olmaktan çıkınca insanlar yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi talebinde bulunmaya başladılar. Ancak bankalar tarafından müşterilere yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi vermek hiç de kolay değil. Merkez Bankası’nın zorunlu karşılık hesaplamalarına göre bankalar ihtiyaç kredisi verirken 70.000 TL’nin üzerine çıkarlarsa ya düşük faiz uygulayacaklar ya da verilen kredi kadar Merkez Bankası’na zorunlu karşılık gösterecekler. Her iki seçenek de kazanç getirmediği için bankalar genellikle ihtiyaç kredisinde üst limiti 70.000 TL ile sınırlıyorlar.

Yüksek Limit Vakıfbank’ta!

Müşterilerin ihtiyaç kredisi talepleri karşısında kayıtsız kalmayan Vakıfbank 125.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu ihtiyaç kredisini kullanan müşteriler nakit sorunlarını aşabilme imkanı buluyorlar. Ancak yine de kredi maliyetleri ve kredinin diğer koşulları merak konusu oluyor.

Flexi Ödeme Planı

Vakıfbank’ın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 12 aya kadar vade imkanı bulabiliyorlar. Bu vade süresini aşmak ise Vakıfbank’ın inisiyatifinde değil. BDDK’nın belirlediği bu kurala tüm bankalar ve tüm müşteriler uymak zorundalar. 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri müşterinin kredi skoru ne olursa olsun en fazla 12 ay vadeye bölünebiliyor.

Makul Faiz Oranları

Vakıfbank müşterileri başvuru yapmaları halinde aylık yüzde 3,95 oranında faizle 125.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu da ciddi bir maliyet gerektiriyor. Ancak diğer bankaların kredi maliyetleri incelendiğinde bu maliyetin bir miktar makul olduğu tespiti yapılabiliyor. Şu anda ihtiyaç kredisi piyasasında düşük maliyet bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Esnek Ödeme Planı

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda esnek ödeme imkanından da yararlanabiliyorlar. Bu şekilde müşteriler gelir akışlarına uygun gelebilecek ödeme planı tercih edebiliyorlar. Bu da kredi geri ödemelerinin biraz daha kolay olmasını sağlıyor.

3 Ay Taksit Erteleme İmkanı

Vakıfbank tarafından müşterilere sağlanan bir diğer imkan ise 3 ay taksit erteleme oluyor. Müşteriler tercih ederlerse kredi taksitleri 3 ay erteleniyor. İlk 3 ay ödemesiz dönemin ardından kredi taksitleri ödenmeye başlanıyor. Bu ödemesiz dönem ise toplam vade süresinden düşüyor. 12 ay vadeli ihtiyaç kredisinin 3 ayı ödemesiz olacaksa kredi maliyeti 9 ay vade üzerinden hesaplanıyor.

125.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

Vakıfbank 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisini aylık 14.210 TL tutarında taksitle kullandırıyor.

Vakıfbank'tan 125.000 TL ihtiyaç kredisi için yeni taksitler açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.