EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası 2000 TL Hediye! Başvurunu 15 Kasım’a yetiştir, 5 Aralık’ta kazançlı çık!

**Ziraat Bankası, 15 Kasım’a kadar başvuru yaparak 5 Aralık’ta 2000 TL hediye kazandırıyor** – Türkiye’nin lider bankası Ziraat Bankası, yeni bir kampanya duyurdu. Milyonlarca Ziraat Bankası müşterisi için hediye para kampanyaları açıklandı.

**Ziraat Bankası 2 Bin TL Hediye Nasıl Kazanılır?**

Ziraat Bankası, Kasım kampanyaları kapsamında Bankkart sahiplerine özel bir kampanya açıkladı. Troyestore kampanyasıyla, Bankkart sahipleri 2 bin TL hediye para kazanma fırsatı elde edebilecek.

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı: Bankkart’ınızla troyestore.com’dan tek seferde yapacağınız 15.000 – 29.999 TL arası alışverişlerde 1.000 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Kampanya sadece troyestore.com’da geçerlidir. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle bu kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir. SMS ile katılmak isteyen Bankkart sahipleri, TROY yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan bir SMS göndermelidir.

SMS gönderimleri ücretsizdir. Bir müşteri, kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilir. Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Lira’ları 5 Aralık 2023 tarihinde yüklenecektir.

**Ziraat Bankası Bank Kart Lira Nasıl Harcanır, Nerelerde Geçerli?**

Kazanılan 2 bin TL tutarındaki Bankkart Lira, banka hesabı olan kişilerin kartlarına yüklenecektir. Banka hesaplarına para yüklemesi yapılan kişiler, Ziraat Bankası’nın anlaşmalı olduğu yüzlerce internet sitesi, online alışveriş sitesi, market ve satış noktalarında bu parayı harcayabilecektir.

**Kaynaklar**
[Link 1](https://www.trink.com/ziraat-bank-2000-tl-hediye)
[Link 2](https://www.trink.com/ziraat-bank-bank-kart-lira)

Ziraat Bankası 2000 TL Hediye! Başvurunu 15 Kasım'a yetiştir, 5 Aralık'ta kazançlı çık!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.