EkonomiGenelTürkiye

2023 Ağustos’ta Emekliye Müjde: 4a, 4b, 4c EYT’li Emeklinin Hesabına 9200 TL Yatırıldı

# Emekli Vatandaşlara 9.200 TL Ek Ödeme Müjdesi!
Emekli vatandaşları memnun edecek bir ek ödeme haberi geldi. Cumartesi sürprizi olarak duyurulan bu haber, emeklilere 9.200 TL’lik ek ödeme yapılacağını içermektedir. SSK, Bağ-Kur’lu, memur ve EYT’li olmanız fark etmeksizin, 16 milyon vatandaş, bu sabah saatlerinde beklenen haber ile büyük bir sevinç yaşamıştır. Ödeme, IBAN numarasına direkt olarak yatacaktır ve 7/24 hesaplara aktarılmaktadır. Üstelik, ödemelerin hafta sonunda da devam edeceği belirtilmiştir. Bu makalemizde, cebinize trink olarak koyabileceğiniz bu ödemenin detaylarına ilişkin tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

## Geçtiğimiz Ay Yapılan Zam Emeklileri Memnun Etmemişti
Emekli vatandaşlara temmuz ayı maaş zammı ile birlikte yapılan yüzde 25’lik zam oranı hiç memnun etmemişti. Asgari ücret ve memur zamının yanı sıra, emekli maaşlarına yapılan zam oldukça düşük bulunmuştu. Emeklilerin bu durumdan duydukları şikayetler dikkate alınmış ve hükümet bu şikayetlere kulak vererek açıklama yapma gereği duymuştur. Sonuç olarak, emeklilere arka arkaya ek ödeme fırsatları sunulmuştur. Promosyon ödemelerine zam yapılmış ve bu zamın uygulanacağı tarihler belirlenmiştir. İşte, emekli maaşlarına verilecek promosyonlar ve tarihleri:

## QNB Finansbank, Emeklilere Cazip Bir Teklifte Bulundu
QNB Finansbank, emekli vatandaşlara promosyon teklifi sunmaktadır. Bu teklif, oldukça cazip bir şekilde 9.200 TL ödeme yapılmasını içermektedir ve 16 milyon emekliyi kapsamaktadır. QNB Finansbank müşterileri, promosyon kampanyasına 7/24 başvurularını yapabileceklerdir. Başvurunun ardından 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplara aktarılacaktır. Bu ödemeyi almak için yapmanız gereken, maaşınızı QNB Finansbank’a taşımak ve bu bankada en az 3 yıl süreyle kalma sözü vermek olacaktır.

2023 Ağustos'ta Emekliye Müjde: 4a, 4b, 4c EYT'li Emeklinin Hesabına 9200 TL Yatırıldı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.