EkonomiGenelTürkiye

Renault Clio’ya özel kampanyalı fiyatlarla ek kredi bonusu avantajı! Son fırsatı kaçırmayın!

Renault Clio İndirimli Fiyatları ve Kampanyası!

Otomobil pazarında Renault Clio modeli hem satış rakamları hem de müşteri talebi açısından öne çıkmaktadır. Şimdi, Renault’un yeni bir kampanyası ile müşteriler, indirimli fiyatlarla Renault Clio satın alma fırsatı yakalayacaklar ve aynı zamanda araç sahibi olabilmeleri için kredi desteği alacaklar. Bu son kampanya ile Renault Clio’nun avantajlı fiyatları da merak konusu haline geldi. Peki, Renault Clio’nun en uygun fiyatlı modeli ne kadar?

Renault Clio Kampanyası Detayları

Türkiye otomobil pazarında değişik koşullar oluşmaktadır. Sıfır kilometre otomobil satışlarında genel olarak büyük indirimler yapılmamaktadır. Bununla birlikte, firmalar bazı modeller için kampanyalı fiyatlar sunarak sınırlı ölçüde indirim uygulayabilmektedirler. İkinci el otomobil pazarında ise fiyat düşüşleri beklenmektedir. Sıfır otomobil almayı düşünenler arasında en çok araştırılan fiyat seçeneği ise Renault Clio olarak belirtilmiştir.

Kredi Desteği İle Kolay Araç Sahibi Olma Fırsatı

Renault Clio için kredi desteği kampanyası başlatılmıştır. Bazı müşteriler için Renault Clio’nun maliyetini peşin olarak ödemek zor olabilmektedir. Bu durumu göz önünde bulunduran Renault Finans, özel bir kredi imkanı sunmaktadır. Bu kampanya sayesinde sıfır kilometre bir araca sahip olmak biraz daha kolay hale gelmektedir.

Öğrencilere Özel Destek!

Renault Finans tarafından sunulan kredi imkanlarından biri de öğrencilere yöneliktir. Bu kampanya kapsamında öğrenciler 3.000 TL’ye kadar destek alabilmektedirler. Bu destek sayesinde öğrencilerin de Renault Clio sahibi olmaları kolaylaşmaktadır.

Renault Clio Fiyat Listesi

Renault Clio için kampanyalı fiyat listesi aşağıdaki şekildedir:

  • Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 826.900 TL
  • Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 921.900 TL
  • Renault Clio Touch 1.0 TCe 90 bg: 868.000 TL
  • Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 959.900 TL
  • Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 1.018.000 TL

Renault Clio kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere Renault’un resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Renault Clio'ya özel kampanyalı fiyatlarla ek kredi bonusu avantajı! Son fırsatı kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.