EkonomiGenelTürkiye

“23 Eylül 2023 Cumartesi Altın Fiyatları: Gram Altın, Çeyrek Altın ve Tam Altın Güncel Fiyatı”

Altın Fiyatları: Eylül Ayında Trendler ve Tahminler

Haberlere göre, faiz kararının ardından altın fiyatları düşüş yaşadı. Peki, eylül ayında altın ne yöne gidecek? İşte güncel altın fiyatlarının analizi ve tahminleri:

Güncel Altın Fiyatları: Gram Altın İki Bin Lira Olur mu?

Halen merak edilen sorulardan biri gram altının fiyat hareketleri. Güncel altın fiyatlarında gram altın iki bin lira olur mu sorusu cevabını arıyoruz. Ayrıca bugünkü altın fiyatları da merak edilmektedir. Altın ne kadar? Altındaki artış sürecek mi? İşte detaylar:

23 Eylül 2023 Cumartesi Güncel Altın Fiyatı: Ne kadar?

23 Eylül 2023 Cumartesi tarihinde güncel altın fiyatlarına göre tam altın ne kadar, gram altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın ne kadar, yarım altın kaç Türk Lirası? Faiz kararının ardından altın fiyatlarında yaşanan yükseliş dikkat çekti. Gram altın iki bin lira olur mu? Bu soruların yanıtlarını merak ediyoruz.

Altın fiyatlarının rekora doymadığı gözlenmektedir. Ardı ardına rekor kıran altın fiyatları, faiz kararının etkisiyle yükselen dolar üzerinden hızlı bir artış yaşamıştı. Ancak doların hareketlerindeki yavaşlama ve Ons Altın’daki sınırlı hareket, altının yatay bir seyir izlemesine neden oldu. Bayram sonrası dönemde hafif bir yükseliş yaşayan altın fiyatları, daha sonra beklenmedik bir şekilde yukarı yönde sıçrama gerçekleştirdi. Ancak Merkez Bankası’nın faiz artışının beklentilerden yüksek olması, altın fiyatlarının keskin bir geri çekilme yaşamasına neden oldu. Şimdi gözler eylül ayında altın piyasasında olacak.

Uzun Süre Sonra Gram Altın 1700 TL’yi Geçti

23 Eylül 2023 Cumartesi gününe özel olarak güncellenen altın fiyatlarında çeyrek altın ne kadar, gram altın ne kadar? İşte güncel fiyatlar:

Gram Altın: Alış fiyatı: 1.707,43 TL, Satış fiyatı: 1.720 TL

Çeyrek Altın: Alış fiyatı: 2.687,73 TL, Satış fiyatı: 2.747,28 TL

Yarım Altın: Alış fiyatı: 5.358,65 TL, Satış fiyatı: 5.482,08 TL

Cumhuriyet Altını: Alış fiyatı: 10.751 TL, Satış fiyatı: 10.956 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.