EkonomiGenelTürkiye

Akbank emekli maaş promosyon ödemeleri güncel tutar!

Akbank’ın Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası

Akbank, Türkiye’de ekonomik zorluklarla boğuşan emeklilere destek olmak için emekli maaş promosyonu kampanyası başlattı. Bu kampanya ile bankalar, emeklilere önemli miktarlarda ödeme yaparak geçim sıkıntılarına yardımcı oluyor. Akbank da emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ödeme tutarlarını duyurdu.

Akbank’ın Ödeme Miktarları

Akbank, emekli maaş promosyonu kampanyası çerçevesinde ödeme yapacakları miktarları belirledi. Bu ödemeler, emekli müşterilerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenen maaş tutarlarına göre gerçekleşiyor.

Akbank’ın emekli maaş promosyonu tarifesi şu şekildedir:

  • 3.500 TL’ye kadar olan emekli maaşı için 4.200 TL ödeme
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emekli maaşı için 4.850 TL ödeme
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emekli maaşı için 6.250 TL ödeme
  • 10.000 TL ve üzerinde olan emekli maaşı için 7.000 TL ödeme

Ek Ödeme İmkanı!

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamından faydalanan müşterilere ek promosyon imkanı da sunulmaktadır. Bu ek promosyon imkanından yararlanmak için belirli bir şart yerine getirilmelidir. Emekli müşteriler, Akbank’tan alacakları kredi kartları ile 12 ay boyunca aylık tek seferde veya toplamda 2.500 TL harcama yapmayı taahhüt ederek 3.000 TL kazanabilmektedir. Bu 3.000 TL, emeklilere nakit olarak değil, chip-para olarak ödenmektedir.

Emekli Maaşının Akbank’a Taşınması

Akbank’ın emekli maaş müşterisi olup promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenler, öncelikle emekli maaşlarını Akbank’a taşımalıdır. Daha sonra emekli müşteri ile Akbank arasında promosyon sözleşmesi yapılmaktadır. Müşteriler, 3 yıl boyunca emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımama taahhüdü vererek promosyon ödemesi almaya hak kazanmaktadır.

Akbank emekli maaş promosyon ödemeleri güncel tutar!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.