EkonomiGenelTürkiye

“SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Yenilik: Ek Ödeme Tablosu Güncellendi!”

# Emekli Promosyonları: Bankalar Arasında Rekabetin Artmasıyla Çok Daha Yüksek Fırsatlar Sunuluyor

## 4A ve 4B Kapsamındaki Emeklilere Ek Ödeme Yapılacak mı?

Emekli vatandaşları için sevindirici bir gelişme yaşanıyor. Bankalar arasında emekli promosyon ödemelerinde ciddi bir artış gerçekleşti. Birçok banka, emekli maaşlarının altı ayda bir artmasının ardından harekete geçti. Bankalar, emekli promosyon ücretleriyle ilgili yeni açıklamalar yaparak dikkat çekiyor. Emekli promosyon kampanyaları açıklandığında, 12.000 TL rakamı heyecan yaratıyor. Peki, hangi banka daha fazla promosyon veriyor?

## Bankalar, Emekliye Kadar 12.000 TL Promosyon Ödeyecek…

Son zamanlarda emekli vatandaşlara cazip tekliflerle promosyon kampanyaları sunulurken, Eylül ayının bitmesine kısa bir süre kala 17 milyonu aşkın vatandaşa yeni teklifler sunuldu. Bu cazip büyük promosyon teklifiyle birlikte emekli vatandaşlara 12.000 TL’ye kadar promosyon ödenecek. Yapı Kredi Bankası tarafından Eylül ayı emekli promosyon kampanyaları hakkında açıklama yapıldı. Mobil bankacılık veya banka şubelerinden başvuru yapanlar, 8 gün içinde ek ödemelerini alabilecekler. Siz de 17 milyon emekli ödemesi için bankaya başvurunuzu yapabilirsiniz.

## Kimlere Promosyon Ödemesi Yapılacak?

Emekli vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında kimlerin promosyon alabileceği yer alıyor. 7500 TL ve üzeri maaş alan vatandaşlara bankalar tarafından promosyon ödemesi yapılıyor. 19 banka, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emeklilere 3 yıl boyunca sözleşme karşılığında ek ödeme sunuyor. Yani, maaş taahhüdü veren emekliler ek ödeme alma hakkına sahip olabiliyorlar.

## Bankalar, Emekliye Özel Ek Fırsatlar Sunuyor

Kamu ve özel bankalar, emekli vatandaşlar için özel fırsatlar sunuyor. Birçok banka, kredi kartı ve hesap kullanımlarına özel olarak nakit avans ve faizsiz ya da düşük faizli emekli kredileri sunuyor. Bankalar, kendi politikalarına uygun olarak emekli promosyon kampanyalarında değişiklik gösterebiliyorlar. Hangi bankanın ne kadar promosyon sunduğunu öğrenmek için bankaların resmi internet sitelerini inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.