EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu: 150.000 TL Tutarında

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi: Limit Yükseltildi!

Ziraat Bankası, Türkiye’de nakit sıkışıklığı sorununu çözmek isteyenler için son çare olarak görülen ihtiyaç kredilerini sunmaktadır. İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler, bu sorunu aşmak için bankalara başvurarak kredi almaktadır. İhtiyaç kredileri, kredi maliyetleri açısından oldukça önemlidir. Özellikle yüksek limitli ihtiyaç kredilerini bulmak ise pek kolay olmamaktadır. Ancak Ziraat Bankası, müşterilerin yüksek limitli ihtiyaç kredisi taleplerini karşılayacağını duyurarak önemli bir adım atmıştır.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Limitleri Yükseltti

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunan müşterilerinin limitlerini yükseltmiştir. Diğer bankalar genellikle 70.000 TL’nin üzerinde ihtiyaç kredisi vermek istemezken, Ziraat Bankası yüksek limitli ihtiyaç kredileri sunmaktadır. Banka, 150.000 TL ihtiyaç kredisi için maliyet tablosunu açıklamıştır. Böylece müşteriler, karşılaşacakları maliyetleri önceden bilebilmektedir.

Vade Süresi 12 Ay ile Sınırlıdır

Yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanılacaksa, BDDK tarafından belirlenen azami vade süreleri uygulanmaktadır. Bankalar, 100.000 TL’nin üzerinde ihtiyaç kredisi vermek isteyenlere en fazla 12 ay vade yapmaktadır. Bu vade süresini uzatmak bankaların inisiyatifinde değildir. Yani 100.000 TL’lik ihtiyaç kredisi çekilecekse en fazla 12 ay vadeli olmaktadır.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi ile Esnek Ödemeler Yapabilirsiniz

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilere, bankaya başvurmaları halinde esnek ödeme imkanı sunmaktadır. Ödeme planı, kredi başvurusu yapılırken belirlenmektedir. Eşit taksitli ödeme planı dışında farklı bir ödeme planı tercih eden müşterilere banka tarafından teklif sunulabilmektedir. Müşteriler, bu teklifi değerlendirerek özel bir ödeme planı ile kredi geri ödemesini yapabilmektedir.

Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası’nın tüm kanalları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmektedir. Banka şubeleri, mobil şube, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı gibi kanallar aracılığıyla başvurular kabul edilmektedir. Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilerek onaylanan ihtiyaç kredileri, müşterilerin banka hesaplarına hızlı bir şekilde aktarılmaktadır.

150.000 TL İçin Taksit Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan 12 ay vadeli 150.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda, kredi hesaplaması faiz oranı olarak aylık yüzde 3,94 olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kredi için aylık ödenmesi gereken taksit tutarı ise 17.040 TL olmaktadır.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu: 150.000 TL Tutarında

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.