EkonomiGenelTürkiye

TEB hesabı olanlar için müjde! İphone 14, Apple Watch ve Airpods Pro bedava hediye olarak dağıtılıyor.

TEB Hesabı Olanlar İçin iPhone 14, Apple Watch ve Airpods Pro Bedava! İşte Şartlar:

TEB hesabı olanlar için müjdeli bir haber var! Türkiye’de şubesiz bankacılık uygulamaları arasında en başarılı örneklerden biri olan CEPTETEB, kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılan iPhone 14, Apple Watch 8 ve Airpods Pro fırsatı sunuyor. TEB tarafından yapılan resmi açıklamada, çekilişe katılmak için yapılması gerekenleri açıkladı.

CEPTETEB Bedava iPhone 14 Kampanyası Başvuru Şartları Neler?

CEPTETEB Mobil’i ücretsiz olarak indirip, uygulama üzerinden yeni müşteri olmanız halinde 3 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz. Aynı zamanda, diğer banka hesaplarınızı CEPTETEB Mobil’e eklerseniz 2 çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz. CEPTETEB Mobil’den kredi kartı başvurusu yapmanız durumunda 1 çekiliş hakkına sahip olursunuz. Otomatik fatura talimatı vermeniz, QR ile para çekmeniz, yatırım hesabı açmanız veya kolay adres tanımlamanız durumunda da 1 çekiliş hakkı daha kazanırsınız.

Çekiliş, 18 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00’da gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçları ise 24 Ekim 2023 tarihli Türkiye Baskısı’nda Akşam Gazetesi’nde yayımlanacaktır. Çekilişe mevcut ve yeni müşteriler katılma hakkına sahiptir. Kazananlar, noter huzurunda yapılacak kura çekilişiyle belirlenecektir.

TEB hesabı olanlar için müjde! İphone 14, Apple Watch ve Airpods Pro bedava hediye olarak dağıtılıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.