EkonomiGenelTürkiye

Necmettin Batırel’den akaryakıta büyük indirim müjdesi! Benzin, motorin ve LPG fiyatları rekor düşüşle yeni rakamlara iniyor.

Necmettin Batırel’den akaryakıta 5 TL ŞAKKADANAK indirim müjdesi! Benzin 32.74 motorin 32.90 LPG 11.38 TL’ye düşüyor

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan yükseliş araç sahiplerini zor duruma sokarken Merkez Bankası tarafından yapılan sert faiz artırımı ile dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından gözler indirim müjdesine çevrilmişti.

Necmettin Batırel’den indirim çağrısı

BENZİN VE MOTORİNE 5 TL İNDİRİM GELECEK Mİ, VAR MI?

Merkez Bankasının hamlesi

Faiz artırımı ve ekonomideki etkileri

Akaryakıta 5 TL indirim gelirse fiyatlar nasıl değişecek?

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi ve dolar kurundaki düşüş araç sahiplerini zor durumda bırakıyor. Ancak ekonomist Necmettin Batırel’in son açıklaması indirim müjdesi veriyor. Batırel, faiz artırımını doğru bir hamle olarak değerlendirerek, benzin ve motorine 5 TL’lik bir indirim talep ediyor.

Benzin ve motorine beklenen indirim gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Necmettin Batırel’in resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Merkez Bankası’nın faiz artırımına uyarak akaryakıt fiyatlarında kallavi bir indirim yapması gerektiğini ifade ediyor.

Benzin ve motorinde en az 5 TL’lik bir indirim yapıldığı takdirde, araç sahipleri büyük bir rahatlama yaşayacak. Bu indirimle birlikte benzin fiyatı 32,74 TL’ye, motorin fiyatı 32,90 TL’ye ve LPG fiyatı ise 11,38 TL’ye düşecek.

Akaryakıt fiyatlarındaki indirim beklentisi, dolar kurundaki düşüş ve faiz artırımıyla birlikte ekonomik açıdan olumlu bir etki yaratacaktır. Hem araç sahipleri hem de vatandaşlar, alınacak bu indirim kararıyla ekonomik olarak rahatlama yaşayacak ve hayat pahalılığı karşısında nefes alabilecektir.

Necmettin Batırel'den akaryakıta büyük indirim müjdesi! Benzin, motorin ve LPG fiyatları rekor düşüşle yeni rakamlara iniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.