EkonomiGenelTürkiye

Acun Medya Lise Mezunu Olanlara Yüksek Maaş Fırsatı

Acun Medya ile Çalışmak İçin Personel Alımı İlanları

Survivor programının yapımcısı olan Acun Medya son dakika bir duyuru yaparak personel alımı yapacağını duyurdu. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilanın detaylarını sizler için derledik.

Personel Alım İş İlanları

Toptan Satış Bölgeler Müdürü Alımı için Gereklilikler

Adayların yüksek seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmaları, herhangi bir üniversitenin ilgili lisans bölümlerinden diplomaya sahip olmaları, aktif olarak araç kullanabilmeleri, yüksek iletişim becerilerine sahip olmaları ve analitik düşünebilmeleri gerekmektedir.

Ahşap Ustası Alımı için Gereklilikler

Adayların verilen iş üzerinde gerekli incelemeyi yapabilecek düzeyde bilgi sahibi olmaları, projenin gerektirdiği ahşap işleme sürecini tamamlayabilecek kabiliyette olmaları gerekmektedir.

İtalyanca Satış Temsilcisi Alımı için Gereklilikler

Adayların üniversite diplomasına sahip olmaları, sağlık turizm alanında tecrübeli olmaları, İtalyanca satış yapabilme yeteneklerine sahip olmaları ve ileri düzeyde İtalyanca dil bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

Kaynak Ustası Alımı için Gereklilikler

Adayların elde edilen ürünün montaj kaynak işlemini gerçekleştirme yeteneklerine sahip olmaları, verilen iş üzerinde gerekli incelemeyi yapabilmeleri ve üretilen ürünün son kontrollerini gerçekleştirebilmeleri gerekmektedir.

Tasarımcı-Designer Alımı için Gereklilikler

Adayların herhangi bir üniversitenin Tekstil ve Moda Tasarım bölümlerinden diplomasına sahip olmaları, hazır giyim ve ayakkabı sektöründe en az 5 yıl deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Bilet Satış Yetkilisi Alımı için Gereklilikler

Adayların ileri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmaları, takım çalışmasına uyumlu olmaları ve herhangi bir üniversitenin Turizm Otelcilik bölümlerinden diplomaya sahip olmaları gerekmektedir.

Yayın Operatörü-Dönemsel Personel Alımı için Gereklilikler

Adayların medya sektöründe yayın bandı ve yayın akışı konularında deneyime sahip olmaları, tercihen yüksek seviyede İngilizce bilgisine sahip olmaları, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilmeleri ve Cinegy, Cinegyair vb. yayın akış programlarına hakim olmaları gerekmektedir.

İspanyolca Tercüman Alımı için Gereklilikler

Adayların tercümanlık deneyimine sahip olmaları ve herhangi bir üniversitenin ilgili bölümünden diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

Personel Alımı Başvuru Şekli

Acun Medya tarafından yapılacak olan başvurular sadece online olarak kabul edilmektedir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru için tıklayınız.

Acun Medya Lise Mezunu Olanlara Yüksek Maaş Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.