EkonomiGenelTürkiye

Garanti Bankası’ndan 0,99 Faiz Oranıyla Büyük Kredi İndirimi!

Garanti Bankası ile Yükselen Faiz Oranlarına Karşı Güvende Olun

Garanti Bankası, Nakit İhtiyaçlarınızı Uygun Faiz Oranlarıyla Karşılıyor

Garanti Bankası, yükselen faiz oranlarına karşı sizin düşüncenizi taşıyor ve nakit ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyor. Banka, 0,99 faiz oranıyla 10.000 TL’ye kadar kredi fırsatı oluşturuyor. Ayrıca 15.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ve taksitli nakit avans seçenekleri de bulunmaktadır.

Garanti Bankası’ndan Mobil Kullanıcılar İçin Özel Fırsat

Garanti Bankası, mobil üzerinden müşterilerine özel teklifler sunmaktadır. 10.000 TL’ye kadar olan kredilerde 0,99 faiz oranıyla avantajlı kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. Ayrıca 15.000 TL’ye kadar taksitli nakit avans seçenekleri de mevcuttur. Bu kampanya, 15 Eylül – 17 Ekim tarihleri arasında sunulmuştur. Müşteri olmak için Garanti BBVA Mobile uygulamasını indirerek adımları takip edebilir ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca 12 aya kadar vade imkanlarıyla geri ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.

Garanti Bankası’ndan Hızlı Kredi Başvurusuyla 50.000 TL’ye Kadar Destek

Garanti Bankası, nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için çözümler sunmaktadır. 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya varan vade seçenekleri bulunmaktadır. Sadece 3.228 TL nakit ödemeyle başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 10.000 TL’ye kadar olan kredilerde avantajlı %0,99 faiz oranıyla destek sağlanırken, daha yüksek miktarlardaki krediler için farklı seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Garanti Bankası’nın nakit ihtiyaçlarınızı karşılayan finansman desteklerinden faydalanabilir ve çeşitli kampanyaları inceleyerek hızlı bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası'ndan 0,99 Faiz Oranıyla Büyük Kredi İndirimi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.