EkonomiGenelTürkiye

Ordu Üniversitesi 15 Güvenlik ve Destek Personeli İçin İş İlanı!

Mülakatsız Üniversite İş İlanı

Ordu Üniversitesi İçin 15 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Ordu Üniversitesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 15 sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Bu alımlar, 11 destek personeli kadrosunda temizlik personeli alımı ve 4 koruma ve güvenlik görevlisi alımını kapsamaktadır. Alımlar için en az lise mezunu adaylar aranmaktadır ve 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmanız gerekmektedir. Lise mezunu adaylardan P-94 puan türünde, önlisans mezunu adaylardan ise P-93 puan türünde puana sahip olmanız istenmektedir. Taban puan şartı başvuru esnasında aranmamaktadır. Başvurular tüm 81 il kabul edilecektir.

Üniversite Personel Alımı Müracaat Şartları

Temizlik Personeli Alımı: Adayların ilanın son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Bölüm şartı aranmaksızın ortaöğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmanız yeterlidir. Temizlik personeli alımları, üniversiteye bağlı merkez ve ilçe teşkilatlarında görevlendirilmek üzere yapılacaktır.

Güvenlik Görevlisi Alımı: Vardiyalı çalışma sistemine engel durumu olmayan ve herhangi bir ön lisans bölümünden mezun olan adaylardan alım yapılacaktır. Bu ilana müracaat için son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir. Başvuruların geçerli olabilmesi için silahlı veya silahsız özel güvenlik kartına sahip olmanız gerekmektedir. Üniversitenin merkez ve ilçe birimlerinde istihdam sağlanacaktır.

Genel Başvuru Şartları

İki kadro için aranan şartlar aşağıda belirtilmiştir:

  • Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmanız
  • Sabıka kaydınızın bulunmaması
  • Yapılacak güvenlik soruşturması sonucunda olumlu sonuç almanız
  • Herhangi bir kamu kurum veya kuruluşuna bağlı olmamanız
  • 4/B sözleşme kapsamında çalışmıyor olmanız
  • Çeşitli KHK kamu görevinden çıkarılmamış olmanız
  • Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından yaşlılık, emeklilik veya malullük aylığından faydalanmamanız
  • Görevinizi devamlı yapmanızı engel bir sağlık sorununuzun bulunmaması

Üniversite Memur Alımı Başvuruları

Ordu Üniversitesi iş ilanları kategorisinde yayımlanan personel alım ilanına başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren kabul edilmektedir. Başvuruları tamamlamak için istenilen belgeler ile birlikte üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir. Son başvuru tarihi 11 Eylül 2023’tür.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Ordu Üniversitesi 15 Güvenlik ve Destek Personeli İçin İş İlanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.