EkonomiGenelTürkiye

30 Ağustos 2023 Tarihi Dolar Kuru ve Seyri

Gram Altın 2.000 TL’ye Ulaşır mı? Güncel Dolar Kuru!

Dolar Bugün Kaç TL?

Dolar Kurunun Seyri Nasıl?

Dolar Kurundaki Artış Ne Zaman Son Bulacak?

Dolar Türk Lirası paritesi son durumda ne? Bir dolar kaç Türk Lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk Lirası? Bir euro kaç Türk Lirası? 30 Ağustos 2023 Çarşamba güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları nelerdir? Dolar kurunun bayram sonrası durumu nasıl olacak? 27 TL seviyesine ulaşacak mı? Tüm ayrıntılar şimdi.

Dolar Türk Lirası Paritesi ve Diğer Döviz Kurları

Dolar Türk Lirası paritesi son durumda nasıl? Bir dolar kaç Türk Lirası ediyor? Bir sterlin kaç Türk Lirası? Dolar, euro ve sterlin kurları nasıl bir seyir izliyor? Bir euro kaç Türk Lirası? 30 Ağustos 2023 Çarşamba güncel dolar, euro ve sterlin fiyatları ne kadar?

Dolar, faiz artışı beklentisiyle 27 ayın ardından yukarı yönlü bir hareket sergiledi ve rekor üstüne rekor kırdı. Ancak Kurban Bayramı süresince dalgalanan dolar, 26 TL’nin altına geriledi. Düşüş sonrasında, dolar tekrar 26 seviyelerine yükseldi. TCMB’nin faiz artışı sonrasında 27 TL seviyesini geçtikten sonra yeniden geri çekilen dolar, toparlanma çabasında. Peki, dolar bugüne nasıl başlayacak? Dolar yeni haftaya yükselişle başladı. Yeni bir faiz artışı beklentisiyle yeniden yükselen dolar, 27 TL civarında tepki aldı ve 26 TL seviyelerinde devam ediyor. İşte güncel dolar, euro ve sterlin kurları.

DOLAR 27 TL’YE ULAŞTI VE GERİ ÇEKİLDİ

30 Ağustos 2023 Çarşamba sabahı, bir dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar? Vatandaşlar ve yatırımcılar, doların yanı sıra euro ve sterlinin de son durumunu yakından takip ediyor. Güncel dolar, euro ve sterlin kurları nelerdir?

DOLAR: Alış- 26,46 Satış- 26,49

EURO: Alış- 28,71 Satış- 28,77

STERLİN: Alış- 33,34 Satış- 33,64

30 Ağustos 2023 Tarihi Dolar Kuru ve Seyri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.