EkonomiGenelTürkiye

Adalar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İlanı

Zabıta Alımı Belediye İş İlanları

Zabıta alımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Adalar Belediyesi tarafından duyuruldu. Belediye, farklı pozisyonlarda toplam 11 personel alımı gerçekleştirecektir. Bu alımlar içerisinde 2 düz memur, 2 mimar, 2 mühendis, 1 veteriner hekim ve 4 zabıta memuru pozisyonu bulunmaktadır. Bizim Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizlere bu ilanla ilgili detayları sunuyoruz.

Memur Alımı Koşulları

2 kişi Düz Memur Alımı: Lisans programından mezun olan her aday başvuru yapabilir.

2 kişi Mimar Alımı: Mimarlık alanında lisans eğitimi veren fakültelerin mezunu olmanız gerekmektedir.

1 Mühendis Alımı: İnşaat mühendisi alımı yapılacaktır. Bu nedenle, mühendislik veya teknoloji fakültesi inşaat mühendisliği bölümü mezunu olmanız gerekmektedir.

1 Mühendis Alımı: Bu pozisyon için makine mühendisi alımı yapılacaktır. Lisans seviyesinde makine mühendisliği bölümü mezunu olmanız istenmektedir.

1 kişi Veteriner Hekim Alımı: Veterinerlik lisans mezunu olmanız yeterlidir.

4 kişi Zabıta Alımı: Lisans mezunu adaylardan herhangi bir bölüm şartı aranmaksızın müracaatlar kabul edilecektir. Zabıta memuru kadrolarına başvurabilmeniz için erkek adayların 1,67 metre, kadın adayların ise 1,60 metre boyunda olması gerekmektedir. Ayrıca, 31 yaşından gün almış olan adaylar başvuru yapamazlar.

Personel Alımı KPSS Puan Şartı

Belediye alımına başvurabilmeniz için 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmış olmanız ve P – 3 puan türünde 70 taban puan almış olmanız gerekmektedir.

Kamu Memur Alımı Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını 20 Ekim 2023 ve 24 Ekim 2023 tarihleri arasında tamamlamaları gerekmektedir. Başvurularınızı Adalar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapmanız gerekmektedir. Belediye, postada yaşanacak olan gecikmelerden sorumlu değildir. İstanbul iş ilanları olarak sunulmuştur.

Adalar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.